arrow_drop_up arrow_drop_down

Parenclub Villa 21 in Geel

Parenclub Villa 21 ligt centraal gelegen in het plaatste Geel (Antwerpen) in België. Als bezoeker van club Villa 21 beleef je vanaf het eerste moment al de fijne ambiance die de club uitstraalt. Het adres van de club is Grote Steenweg 21 – 244 te Geel. Bij club Villa 21 zijn zowel koppels, single vrouwen en single mannen welkom. Lidmaatschap á €10,- verplicht om Villa21 te bezoeken.

Meer informatie

De entreeprijzen variëren van € 10,- tot € 75,- waar alles bij is inbegrepen zoals drankjes, eten, condooms en gebruik van alle faciliteiten wat de club te bieden heeft. Elke zaterdag wordt er tevens champagne geschonken. Enkele faciliteiten van de club zijn de bar, restaurant, de sauna en een mooi aangelegde tuin. Daarnaast zijn er verschillende kamers waar je gebruik van kunt maken.

Speciale events en themafeesten kunnen aangepaste tijden hebben, check dit dus altijd van te voren via de website. Enkele themafeesten die je kunt beleven bij Villa21 zijn de Milf party’s en de Orgie party’s. Ook zijn er regelmatig gangbang party’s te beleven. Villa 21 hanteert een dresscode en deze kan per avond of themafeest verschillen, dus je doet er goed aan om deze te checken op de website. Parkeer gelegenheid is er ruimschoots bij Villa 21. Voor de bezoekers, die ongedwongen willen genieten en na afloop niet meer willen rijden, daar is in de nabije omgeving genoeg slaapgelegenheden te vinden.

 

Parenclub Villa 21 bar

Swingerverhalen en reviews van Villa 21

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Villa 21. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

 

Parenclub Villa 21
Grote Steenweg 21
2440 Geel
België
+32 14 56 09 86

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!