Parenclub Exotica in Brecht (Antwerpen), bekijk hier alle info!
Parenclub Exotica in Brecht
1 min. leestijd

Parenclub Exotica in Brecht

Parenclub Exotica werkt met verplichte lidmaatschapskaarten, en is toegankelijk voor zowel koppels als single vrouwen en single mannen, maar op de zaterdagen worden de single mannen verzocht om vooraf telefonisch te checken of er nog plaats is voor single mannen. Dit om teleurstelling te voorkomen dat je voor niets naar de club komt.

De prijzen voor de verschillende avonden en thema’s ligt tussen de € 20,- en de € 80,- euro. De club werkt met all-in prijzen, d.w.z. dat de prijs is voor de entree, het eten en het drinken, sauna, handdoeken, condooms en massageolie en gebruik van de verschillende ruimtes in de club. Tevens kun je gebruik maken van een locker in de kleedkamer om je persoonlijke spullen in op te bergen. Wil je overnachten dan kun je in de nabije omgeving een hotel boeken, maar bezit je zelf een caravan of camper dan mag je op de parkeerplaats overnachten.

Parenclub Exotica Kamer

Parenclub Exotica is een club waar heel veel kan maar waar niets moet. De club ligt aan de Pierrelaan 33 – 2960 te Brecht, Antwerpen (Belgie). Bij Club Exotica zijn er verschillende vaste thema avonden, zo is er o.a. de BI Monday / Sliploze maandag, Tease & Please, Nudistenavond of de Temptation Tuesday. Op deze avonden is dresscode verplicht en kan per thema verschillen waardoor het raadzaam is om vooraf te kijken op de website wat de dresscode is.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Over de schrijver
van der straeten eddy
Door

van der straeten eddy

op 23 Oct 2022

openings uren op maandag en hoe kan ik zie welke them het is

Reactie plaatsen