Parenclub Exotica

Parenclub Exotica in Brecht

Parenclub Exotica werkt met verplichte lidmaatschapskaarten, en is toegankelijk voor zowel koppels als single vrouwen en single mannen, maar op de zaterdagen worden de single mannen verzocht om vooraf telefonisch te checken of er nog plaats is voor single mannen. Dit om teleurstelling te voorkomen dat je voor niets naar de club komt.

Openingstijden + locatie

Exotica is 6 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag14.00 – 23.00 uur
Dinsdag13.00 – 19.00 uur
Donderdag14.00 – 23.00 uur
Vrijdag (3e & 4e v/d maand)20.00 – 03.00 uur
Zaterdag20.00 – 04.00 uur
Zondag16.00 – 23.00 uur

Meer informatie

De prijzen voor de verschillende avonden en thema’s ligt tussen de € 20,- en de € 80,- euro. De club werkt met all-in prijzen, d.w.z. dat de prijs is voor de entree, het eten en het drinken, sauna, handdoeken, condooms en massageolie en gebruik van de verschillende ruimtes in de club. Tevens kun je gebruik maken van een locker in de kleedkamer om je persoonlijke spullen in op te bergen. Wil je overnachten dan kun je in de nabije omgeving een hotel boeken, maar bezit je zelf een caravan of camper dan mag je op de parkeerplaats overnachten.

Themaavonden bij Exotica

Parenclub Exotica is een club waar heel veel kan maar waar niets moet. De club ligt aan de Pierrelaan 33 – 2960 te Brecht, Antwerpen (Belgie). Bij Club Exotica zijn er verschillende vaste thema avonden, zo is er o.a. de BI Monday / Sliploze maandag, Tease & Please, Nudistenavond of de Temptation Tuesday. Op deze avonden is dresscode verplicht en kan per thema verschillen waardoor het raadzaam is om vooraf te kijken op de website wat de dresscode is.

Evenementen en feesten bij Exotica

Let op: wij tonen hier geen feesten van Sameplace aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Exotica

Helaas zijn er geen filmpjes van Exotica bekend.

Fotoalbum van Exotica

Parenclub Exotica Kamer
Parenclub Exotica

Swingerverhalen en reviews van Exotica

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Exotica. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers