Parenclub Zeeland

Parenclub Zeeland

Zeeland is een provincie van Nederland en ligt aan de kust van de Noordzee, in het zuidwesten. De provincie grenst in Nederland aan Zuid-Holland en Noord- Brabant en in België aan de provincies West-Brabant, Antwerpen en Oost-Brabant. Zeeland is oorspronkelijk een groepje eilanden, maar door de infrastructuur met veel bezienswaardige bruggen, is de provincie één geworden.

Parenclub Zeeland? Bekijk hier op kaart parenclubs in Zeeland.

Parenclub Middelburg
Kom in contact met leuke stellen voor sex in Parenclub Middelburg Parenclub Middelburg is opgericht om in contact te ...
Verder Lezen

Hier vind je ook de Delta werken, een systeem van dijken en waterkeringen die is gebouwd na de watersnoodramp in 1953. Het landschap kenmerkt zich door klei-gebieden, waar akkerbouw en kasbouw plaatsvindt en in het westen duingebieden. Zeeland is zich blijven vasthouden aan de geschiedenis, wat onder andere tot uiting komt door de Zeeuwse klederdracht. Het wapen van Zeeland draagt het motto: Luctor et Emergo, waarvan de Nederlandse vertaling is: Ik worstel en kom boven. Helaas voor Zeeuwen ligt er in de provincie geen parenclub en als je er toch één wilt vinden, moet je uitwijken naar de omliggende provincies en België. De dichtstbijzijnde clubs zijn Parenclub Mystique in Noord-Brabant en Parenclub Circle Club in Schoten, wat grenst aan de stad Antwerpen.

Parenclub Zeeland, de dichtstbijzijnde parenclub in Nederland: Parenclub Mystique

Parenclub Mystique ligt in Rucphen, Noord-Brabant, op zo’n 75 kilometer oostelijk vanaf Middelburg. Dit is een dorpje wat ligt tussen de bossen en heide in die streek. Natuurlijk is er in de club een bar met buffet en dansvloer, maar je vindt ook intieme zithoekjes en speelkamers. Er is een luxe rokersruimte en het parkeerterrein is bewaakt. Deze club is heel geschikt voor beginnende swingers en bieden zelfs een probeer-avond. De dresscode is lingerie/boxer en gaat in om 22.30 uur.

Parenclub Zeeland, de dichtstbijzijnde parenclub in België: Parenclub Circle Club

Parenclub Circle Club is gelegen in Schoten, op een steenworp afstand van Antwerpen en 65 kilometer vanaf Middelburg. Dit is een club waar klasse, luxe en stijl voorop staan. De dresscode is dan ook zeer strikt; clubkleding, kostuum of lingerie zijn verplicht. Bar en buffet zijn natuurlijk aanwezig, er zijn douches en een grote rookruimte. Als je voor het eerst  komt, krijg je een rondleiding. Er is verreweg genoeg hotel-accomodatie in de omgeving . Speciale thema’s zijn: Bi-Day Party, Nymphosluts, Sex-slavinnen, Erotic Clubbing en de Presidential Suite.