arrow_drop_up arrow_drop_down
Parenclub New Riddershof in Hamme

Parenclub New Riddershof in Hamme

De villa van Parenclub New Riddershof is gelegen op een groot stuk privé terrein wat volledig is afgesloten van de buitenwereld. Hier kun je ongestoord en ongezien verblijven in Club New Riddershof. Bij Club New Riddershof ben je altijd welkom, of je nu voor de eerste keer komt of dat je al een ervaren swinger bent, iedereen is hier welkom en wordt gastvrij ontvangen.

Meer informatie

De club ligt aan de Sint-Annastraat 238 – 9220 te Hamme (Oost-Vlaanderen) in België Binnen de club wordt verwacht dat men gekleed is in sexy lingerie, en daarnaast kan er bij verschillende evenementen in de club een aangepast kledingadvies gelden, en natuurlijk is het vanzelf sprekend dat op de dagen dat er een avond is voor naturisten dat er dan geen kleding gedragen wordt.

Parenclub New Riddershof

Thema-avonden bij New Riddershof

Er zijn verschillende thema’s en op de website. De toegangsprijzen liggen tussen de € 30,- en de € 125,- en is All-Inn. Dit is dus inclusief dranken, buffet, gebruik van condooms, handdoeken, de verschillende ruimtes binnen de club en in de zomer het gebruik van het buitenzwembad met zonneterras. Elke maand zijn er verschillende thema’s binnen de club, en elk thema kan zijn eigen dresscode en bezoekers eis hebben, check dit van te voren voor je naar de club komt om teleurstelling te voorkomen.

 

Parenclub New Riddershof

Zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Parenclub New Riddershof
Ste-Annastraat 238
9220 Hamme
België
+32 52 47 94 93

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Zorop waeel
Door

Zorop waeel

op 5 December 2020

Hallo, ik ben een Palestijnse Arabier en ik zou graag met je willen delen Ik kijk graag naar Dubbele penetrator

Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!