arrow_drop_up arrow_drop_down
Parenclub Vlaams-Brabant

Parenclub Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant ligt in het midden van het Vlaams Gewest in België en is dus zeer centraal gelegen. Middenin de provincie ligt de Parenclub X-Freedom, in het stadje Roosdaal. Deze plek is makkelijk bereikbaar vanuit andere provincies zoals Oost-Brabant, Antwerpen, Limburg, Luik, en Waals-Brabant. In Vlaams Brabant is Nederlands de voertaal, in Waals-Brabant is dat Frans.

Er is veel te doen op muziekgebied, met name in Werchter. Jaarlijks wordt daar het één na grootste muziekfestival in België gepresenteerd. Maar er zijn door het gehele jaar concerten met beroemde muzikanten zoals Madonna, The Ramones en Doe Maar. Parenclub X-Freedom in Roosdaal in Vlaams-Brabant ligt zeer centraal en is makkelijk te bereiken vanuit alle grotere steden in de provincie. Alle grotere steden, zoals Aarschot en Leuven, liggen op minder dan 70 kilometer afstand. Er is veel natuur en er worden ook fietsroutes aangeboden. Verder zijn in het nabijgelegen plaatsje  Pamel grotten te bekijken, ook een leuke ambiance voor spelen in het donker. In de dichtstbijzijnde steden Leuven en Aarschot is ook van alles te beleven. Leuven bijvoorbeeld heeft een populair uitgaansleven met talloze kroegjes op de Oude Markt en een uitgebreide culinaire keuze in de Muntstraat. Aarschot, waar de inwoners ook wel “kasseistampers” worden genoemd heeft een eigen biersoort, het Wolfbier. Je vindt hier bioscopen, theaters en een cultureel centrum. In juli wordt het driedaagse festival Fun Days gepresenteerd.

Bekijk alle parenclubs in Vlaams-Brabant.

Parenclub X-Freedom

Parenclub X-Freedom in Roosdaal

X-Freedom is een besloten, private club waar je lid van moet worden. Toch mag iedereen meedoen: he, ho, bi, travestie, transseksueel, man/vrouw koppels, vrouw-vrouw koppels en man-man koppels. De club is zowel stijlvol als gezellig en er hangt een gemoedelijke, gastvrije sfeer. Iedereen mag en kan zichzelf zijn en respect voor elkaar staat hoog in het vaandel bij X-Freedom. Activiteiten en thema’s zijn de Gangbang, Supersexy Middagen (voor singles), de Travestie-Avond, de Bi-seks Nights en Men Only. De dresscode bij X-Freedom is strikt: Alleen lingerie en geen club- of uitgaanskleding. Wel zo spannend en deze club is voor iedereen vlak in de buurt!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!

Fijn dat je er bent!