Parenclub X-Freedom

Parenclub X-Freedom in Roosdaal

Parenclub X-Freedom is een club waar iedereen boven de 18 jaar welkom is, zowel koppels, single vrouwen en de single mannen. De club is gelegen aan de Koning Albertstraat 48 (1760) te Roosdaal (BrabantBelgië. De club beschikt over een privé parkeerterrein waar je als bezoeker gebruik van kunt maken.

Openingstijden + locatie

X-Freedom is 4 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag12.00 – 01.00 uur
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag(Na 18.00 alleen heren)12.00 – 22.00 uur
Vrijdag20.00 – 03.00 uur
ZaterdagGesloten
Zondag14.00 – 19.00 uur

Meer informatie

Club X-Freedom maakt gebruik van verplichte lidmaatschap. Voor het opbergen van je persoonlijke spullen en kleren kun je gebruik maken van de afgesloten kleding lockers. Meerdere malen zijn er travestie avonden, deze avonden zijn voor biseksuelen, hetero’s, gay en lesbisch, travestieten, transseksuelen bewonderaars. De prijzen die gehanteerd worden liggen tussen de € 15,- en de € 90,- euro en dit zijn all-in prijzen.

Op de vrijdagen zijn er elke week verschillende thema avonden, enkele van deze thema’s zijn o.a. GangBang,  Pussynight of BI-seks avond, travestie of een echte swingersavond. Op de avonden zijn natuurlijk iedereen welkom. Elke donderdagavond vanaf 18.00 uur is het alleen toegankelijk voor heren. De club heeft ook regelmatig promoties met speciale entreeprijzen, maar hiervoor kijk je het beste op de website van de club. Elke maand wordt er in de club een Super Mega Gang bang gehouden, en voor deze mega gangbang worden veel actieve vrouwen verwacht. Elke 4e vrijdag van de maand is een een normale gangbang in de club, maar ook hier worden veel actieve vrouwen verwacht.

Evenementen en feesten bij X-Freedom

Let op: wij tonen hier geen feesten van X-Freedom aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van X-Freedom

Helaas zijn er geen filmpjes van X-Freedom bekend.

Fotoalbum van X-Freedom

Parenclub X-Freedom
Parenclub X-Freedom Locatie

Swingerverhalen en reviews van X-Freedom

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor X-Freedom. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers