Parenclub El in Han-sur-Lesse (Namen), bekijk hier alle info!
Parenclub El in Han-sur-Lesse
1 min. leestijd

Parenclub El in Han-sur-Lesse

Parenclub El is een club wat gelegen is in een prachtig stuk privé bos, volledig afgeschermd van de buiten wereld te Han-sur-Lesse (Namen). De parenclub beschikt over voldoende veilige privé parkeerplaatsen. Het adres van de club is Rue du point de vue 1, te Han-sur-Lesse in Belgie.

Meer informatie

De toegangsprijzen zijn voor koppels € 70,- single vrouwen € 25,- en voor single mannen € 90,-. De prijs is inclusief dranken en eten en het gebruik van de faciliteiten van de club zoals de alkoven en de sauna. Of je als single man wordt toegelaten ligt eraan hoeveel koppels en single vrouwen er aanwezig zijn. Wil je niet teleurgesteld worden dat je niet naar binnen mag, kun je het beste van te voren even contact opnemen. Er wordt verwacht dat je in de club gepast gekleed gaat zowel voor de koppels als de single mannen en vrouwen. Als je van wat verder weg komt en je wilt na een avond heerlijk genieten  in Club el niet meer naar huis rijden, dan zijn er in de directe omgeving meerdere slaapplaatsen te vinden. Een aantal van deze hotels vind je terug op de website met speciale prijzen voor clubbezoekers.

Parenclub club El

Thema-avonden bij club El

Bij het binnenkomen van de club krijg je een sleutel van een kleding locker waar je je privé spullen in op kunt bergen, en daarna kun je je begeven in de bar en kan het moment van genieten beginnen. De club beschikt over meerdere faciliteiten zoals een discotheek een salon met een bar, een infrarood sauna en op het buitenterrein kun je met mooi weer genieten op het terras, en natuurlijk zijn er meerdere alkoven waar je gebruik van mag maken.

Gastbloggen voor parenclub El

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub El
Rue du point de vue 1
Han-sur-Lesse
België

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen