Parenclub Shivaz

Parenclub Shivaz in Gent

Parenclub Shivaz is een vrouwvriendelijke parenclub wat is gehuisvest in een karaktervol pakhuis en is te vinden aan de Elyzeese Velden 3, 9000 te Gent (Oost-Vlaanderen). Bij Parenclub Shivaz vind je o.a een bar, een erotische sauna en ook een hamam is er tot je beschikking.

Openingstijden + locatie

Shivaz is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag(na 19.00 alleen koppels)14.00 – 01.00 uur
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag20.00 – 01.00 uur
Vrijdag20.00 – 03.00 uur
Zaterdag20.00 – 03.00 uur
Zondag14.00 – 22.00 uur

Meer informatie

De club is uitermate geschikt voor de actieve koppels, maar ook de nieuwkomers zullen zich hier snel op hun plek voelen.Parkeren kan nabij Club Shivaz. Daarnaast heeft de club meerdere verschillende kamers waar je gebruik van kunt maken. De Maandagavond na 19.00 uur is alleen voor koppels, en hier geldt als dresscode lingerie en high heels. Ook op de donderdagavond tussen de 20.00 en 00.00 uur zijn alleen koppels welkom. Deze avonden zijn ook uitermate geschikt voor de beginnende swingers.Singles worden in de club in matige hoeveelheden toegelaten.

Themaavonden bij Shivaz

Bij club Shivaz wordt een dresscode gehanteerd op bepaalde tijden, wil je zeker weten dat je de juiste kleding draagt, dan kun je het beste van te voren een kijkje op de website nemen. Parenclub Shivaz is ook af te huren voor party’s of prive feesten. De prijzen die door parenclub Shivaz worden gehanteertzijnn vanaf € 30,- tot € 100,- euro. Deze prijzen zijn all-in dat wil zeggen inclusief dranken, hapjes condooms handdoeken en gebruik van de faciliteiten van de club. Als je wilt overnachten na een avond volop genieten, dan zijn er in de nabije omgeving hotels waar je een kamer kunt boeken.

Evenementen en feesten bij Shivaz

Let op: wij tonen hier geen feesten van Shivaz aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Shivaz

Helaas zijn er geen filmpjes van Shivaz bekend.

Fotoalbum van Shivaz

Parenclub-Shivaz-ruimte
Parenclub-Shivaz-bar

Swingerverhalen en reviews van Shivaz

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Shivaz. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers