Parenclub Shivaz in Gent (Oost-Vlaanderen), bekijk alle info hier!
Parenclub Shivaz in Gent
1 min. leestijd

Parenclub Shivaz in Gent

Parenclub Shivaz is een vrouwvriendelijke parenclub wat is gehuisvest in een karaktervol pakhuis en is te vinden aan de Elyzeese Velden 3, 9000 te Gent (Oost-Vlaanderen). Bij Parenclub Shivaz vind je o.a een bar, een erotische sauna en ook een hamam is er tot je beschikking.

Meer informatie

De club is uitermate geschikt voor de actieve koppels, maar ook de nieuwkomers zullen zich hier snel op hun plek voelen.Parkeren kan nabij Club Shivaz. Daarnaast heeft de club meerdere verschillende kamers waar je gebruik van kunt maken. De Maandagavond na 19.00 uur is alleen voor koppels, en hier geldt als dresscode lingerie en high heels. Ook op de donderdagavond tussen de 20.00 en 00.00 uur zijn alleen koppels welkom. Deze avonden zijn ook uitermate geschikt voor de beginnende swingers.Singles worden in de club in matige hoeveelheden toegelaten.

Parenclub Shivaz ruimte

Thema-avonden bij Shivaz

Bij club Shivaz wordt een dresscode gehanteerd op bepaalde tijden, wil je zeker weten dat je de juiste kleding draagt, dan kun je het beste van te voren een kijkje op de website nemen. Parenclub Shivaz is ook af te huren voor party’s of prive feesten. De prijzen die door parenclub Shivaz worden gehanteertzijnn vanaf € 30,- tot € 100,- euro. Deze prijzen zijn all-in dat wil zeggen inclusief dranken, hapjes condooms handdoeken en gebruik van de faciliteiten van de club. Als je wilt overnachten na een avond volop genieten, dan zijn er in de nabije omgeving hotels waar je een kamer kunt boeken.

Parenclub Shivaz bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Shivaz
Elyzeese Velden 3
9000 Gent
België
+32 485 30 04 94

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen