Parenclub Enfin in Ronse (Oost-Vlaanderen), bekijk hier alle info!
Parenclub Enfin in Ronse
1 min. leestijd

Parenclub Enfin in Ronse

Parenclub Enfin in Ronse Parenclub Enfin op 40 minuten afstand van Gent en Brussel, bevindt zich het kasteel waar Club Enfin in is gevestigd. Het adres van parenclub Enfin is Rued’Ellezelles 109, 9600 Renaix (Belgie).

Meer informatie

Alleen de entreeprijs op de zaterdag is een all-inn prijs waarbij alles is inbegrepen zowel het eten en het drinken en het gebruik van alle faciliteiten van Club Enfin, op de vrijdag betaal je naast de entree ook voor al je drankjes. Single mannen zijn alleen toegankelijk op de vrijdagavond en dienen van te voren te reserveren. Op zaterdags zijn alleen koppels en single vrouwen welkom. Er wordt geen specifieke dresscode gehanteerd, maar er wordt wel verwacht dat men verzorgde aangepaste kleding aan heeft. Voor het opbergen van je kleding en persoonlijke spullen kun je gebruik maken van de gratis kleding lockers.

Thema-avonden bij Enfin

Op het terrein en in het kasteel vind je een grote overdekte parkeergelegenheid, een thermen met sauna, een spa diverse verschillende thema kamers diverse bar gelegenheden. Tevens kun je ook gebruik maken van de luxe biljard in een salon. Op het parkeerterrein zijn 5 speciale parkeer plaatsen voor campers die daar kunnen overnachten. Parenclub Enfin is meer dan alleen maar een parenclub, er kan heerlijk worden ontspannen onder het genot van een drankje. De prijzen die gehanteerd worden liggen tussen de €20 en de €100 euro, en daarnaast zijn er nog de extra prijzen voor de VIP koppels. De VIP koppels worden aan tafel bediend en bij de prijs zit naast de soft alcoholische dranken tevens een fles gedistilleerde drank naar keuze inbegrepen. Wil je gebruik maken van 1 van de VIP arrangementen, dan wordt je verzocht van te voren te reserveren.

Parenclub Enfin

Gastbloggen voor parenclub Enfin

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Enfin
Elzelestraat 109
9600 Ronse
België
+32 475 91 02 94

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen