Swingerklub Burg Ibiza

Swingerklub Burg Ibiza in Fürstenfeltbruck

Parenclub Burg Ibiza ligt in Fürstenfeltbruck, een plaats in het zuidoosten van de Duitse deelstaat Beieren. Beieren ligt in het zuidwesten van Duitsland en is beroemd om de prachtige natuur. De deelstaat ontstond in de zesde eeuw, toen een Germaanse stam er een hertogdom stichtte. Later zou Bonifatius hier een bisdom stichten. In 1806 werd Beieren een koninkrijk en na de Tweede Wereldoorlog werd het een deelstaat, de grootste van heel Duitsland. Beieren ligt in het oosten aan de grens met Oostenrijk en Tsjechië en is een favoriete vakantiebestemming, onder andere door het zonnige klimaat en de mooie natuur. Hier stroomt ook de romantische rivier de Donau, waar heel wat cruises varen. Beieren heeft twaalf miljoen inwoners en de hoofdstad is het levendige en bruisende München.

Openingstijden + locatie

Burg Ibiza is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 – 01.00 uur
Donderdag10.00 – 01.00 uur
Vrijdag10.00 – 03.00 uur
Zaterdag10.00 – 03.00 uur
Zondag10.00 – 01.00 uur

Meer informatie

Parenclub Burg Ibiza ligt in de nabije omgeving van München, middenin in de bossen, op ongeveer 25 kilometer ten westen van de hoofdstad. Je kunt hier dus een erotisch getint stedentripje van maken! In het plaatsje Fürsterfeltbruck, waar de club is gevestigd, is niet zo heel veel te beleven, behalve de mooie bebossing in de omgeving. Het is ook een vrij kleine plaats met 37.000 inwoners en voor shoppen en uitgaan zijn niet zoveel mogelijkheden. Leuke cafe’s zijn het Park-Café, waar je in de zomer ook heerlijk op het terras kan zitten, en het Repair Café. Er is één disco, genaamd PM. In het nabijgelegen München, echter, is een keur aan winkels en het uitgaansleven bruist van de activiteiten!

De Beierse hoofdstad München is gesticht in 1158 en werd in al 1253 de residentie van het hertogdom van Beieren. De stad is dus al eeuwenlang het stedelijke centrum van het gebied en er is veel te doen. Er zijn talrijke musea, voornamelijk gevestigd in de Kunst Areal München, het stikt er van de winkels in alle soorten en maten en als universiteitsstad heeft München een bloeiend nachtleven. Verder kun je hier volop culinair eten. Dé uitgaanswijk in de stad is de Gärtnerplatz, waar je talrijke café’s, bars en clubs vindt. Maar vooral winkelen in München is een belevenis en een dagje shoppen hier moet je eigenlijk een keer meemaken. Veel winkels vind je in de Maximilianstrasse, waar alle grote modeketens gevestigd zijn. Er is een prachtig winkelcentrum, de Fünf Hofe, wat vijf binnentuinen heeft en waar je moet zijn voor vooral trendy kleding, maar die ook een groot aantal galeries en eetgelegenheden biedt. Wie echt op chic en exclusief wil en geld heeft, kan zijn hart ophalen In de Theatinerstrasse, waar grote designmerken worden verkocht, zoals Hugo Bos. Deze straat is de duurste winkelstraat van heel Duitsland, dus je moet wel in de buidel tasten om hier te kopen!

Over Burg Ibiza

Parenclub Burg Ibiza is een grote, exclusieve club, gelegen in een romantisch bosgebied aan de rand van de stad Fürstenfeltbruck. Met 4000 vierkante meter oppervlak is het de grootste club in heel Duitsland. De club is gevestigd in een stijlvol pand met een enorme buitenruimte, namelijk het hele omringende park wat erbij hoort en de grote tuin, waar zich ook een sauna en een zwembad bevinden. Er is naast de bar en het buffet ook een bistro waar je á la carte kunt eten en je culinair kunt laten verwennen door een echte chef. Er zijn veel themakamers, waarvan je ook een groot deel kunt afsluiten als je als stel je privé wilt. De Chinese Kamer en de Romeinse Kamer zijn een feest voor twee! Verder is er een Sterrenhemel Kamer met spiegels en een kamer voor zowel voyeurs als mensen die van publiek houden. Heel bijzonder zijn de knusse tuinhuisjes en blokhutjes die over het hele terrein verspreid liggen.

Parenclub Burg ibiza heeft een simpele dresscode, namelijk lingerie voor dames en een boxer voor heren. Het belangrijkste is dat je je er goed in voelt, maar een beetje sexy moet het natuurlijk wel zijn. Bij Burg ibiza is het eigenlijk altijd leuk en er zijn niet heel veel speciale feestjes. Wel kun je in het weekend een show verwachten. Thema-avonden zijn de Parenavond, de After Work Party op vrijdag en de Big Tits Party. Je hoeft niet te reserveren zoals bij veel andere Duitse clubs, maar je kunt in de juiste kleding gewoon aan komen waaien!

Evenementen en feesten bij Burg Ibiza

Let op: wij tonen hier geen feesten van Burg Ibiza aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

18 mei 2019 | SU

18 mei 2019: 21:00 - 19 mei 2019: 21:00

Groepsex Party met Morgan entertainment

25 mei 2019: 18:00 - 26 mei 2019: 01:00

1 juni 2019 | Gereserveerd

1 juni 2019: 22:00 - 2 juni 2019: 12:00

Videotheek van Burg Ibiza

Fotoalbum van Burg Ibiza

Swingerklub Burg Ibiza bar
Swingerklub Burg Ibiza terras

Swingerverhalen en reviews van Burg Ibiza

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Burg Ibiza. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers