Swingerklub Burg Ibiza bij München- Lees hier alles over deze swingerklub
Swingerklub Burg Ibiza in Fürstenfeltbruck
4 min. leestijd

Swingerklub Burg Ibiza in Fürstenfeltbruck

Parenclub Burg Ibiza ligt in Fürstenfeltbruck, een plaats in het zuidoosten van de Duitse deelstaat Beieren. Beieren ligt in het zuidwesten van Duitsland en is beroemd om de prachtige natuur. De deelstaat ontstond in de zesde eeuw, toen een Germaanse stam er een hertogdom stichtte. Later zou Bonifatius hier een bisdom stichten. In 1806 werd Beieren een koninkrijk en na de Tweede Wereldoorlog werd het een deelstaat, de grootste van heel Duitsland. Beieren ligt in het oosten aan de grens met Oostenrijk en Tsjechië en is een favoriete vakantiebestemming, onder andere door het zonnige klimaat en de mooie natuur. Hier stroomt ook de romantische rivier de Donau, waar heel wat cruises varen. Beieren heeft twaalf miljoen inwoners en de hoofdstad is het levendige en bruisende München.

Meer informatie

Parenclub Burg Ibiza ligt in de nabije omgeving van München, middenin in de bossen, op ongeveer 25 kilometer ten westen van de hoofdstad. Je kunt hier dus een erotisch getint stedentripje van maken! In het plaatsje Fürsterfeltbruck, waar de club is gevestigd, is niet zo heel veel te beleven, behalve de mooie bebossing in de omgeving. Het is ook een vrij kleine plaats met 37.000 inwoners en voor shoppen en uitgaan zijn niet zoveel mogelijkheden. Leuke cafe’s zijn het Park-Café, waar je in de zomer ook heerlijk op het terras kan zitten, en het Repair Café. Er is één disco, genaamd PM. In het nabijgelegen München, echter, is een keur aan winkels en het uitgaansleven bruist van de activiteiten!

De Beierse hoofdstad München is gesticht in 1158 en werd in al 1253 de residentie van het hertogdom van Beieren. De stad is dus al eeuwenlang het stedelijke centrum van het gebied en er is veel te doen. Er zijn talrijke musea, voornamelijk gevestigd in de Kunst Areal München, het stikt er van de winkels in alle soorten en maten en als universiteitsstad heeft München een bloeiend nachtleven.

Verder kun je hier volop culinair eten. Dé uitgaanswijk in de stad is de Gärtnerplatz, waar je talrijke café’s, bars en clubs vindt. Maar vooral winkelen in München is een belevenis en een dagje shoppen hier moet je eigenlijk een keer meemaken. Veel winkels vind je in de Maximilianstrasse, waar alle grote modeketens gevestigd zijn. Er is een prachtig winkelcentrum, de Fünf Hofe, wat vijf binnentuinen heeft en waar je moet zijn voor vooral trendy kleding, maar die ook een groot aantal galeries en eetgelegenheden biedt. Wie echt op chic en exclusief wil en geld heeft, kan zijn hart ophalen In de Theatinerstrasse, waar grote designmerken worden verkocht, zoals Hugo Bos. Deze straat is de duurste winkelstraat van heel Duitsland, dus je moet wel in de buidel tasten om hier te kopen!

Over Burg Ibiza

Parenclub Burg Ibiza ligt inParenclub Burg Ibiza is een grote, exclusieve club, gelegen in een romantisch bosgebied aan de rand van de stad Fürstenfeltbruck. Met 4000 vierkante meter oppervlak is het de grootste club in heel Duitsland. De club is gevestigd in een stijlvol pand met een enorme buitenruimte, namelijk het hele omringende park wat erbij hoort en de grote tuin, waar zich ook een sauna en een zwembad bevinden. Er is naast de bar en het buffet ook een bistro waar je á la carte kunt eten en je culinair kunt laten verwennen door een echte chef. Er zijn veel themakamers, waarvan je ook een groot deel kunt afsluiten als je als stel je privé wilt. De Chinese Kamer en de Romeinse Kamer zijn een feest voor twee! Verder is er een Sterrenhemel Kamer met spiegels en een kamer voor zowel voyeurs als mensen die van publiek houden. Heel bijzonder zijn de knusse tuinhuisjes en blokhutjes die over het hele terrein verspreid liggen.

Parenclub Burg ibiza heeft een simpele dresscode, namelijk lingerie voor dames en een boxer voor heren. Het belangrijkste is dat je je er goed in voelt, maar een beetje sexy moet het natuurlijk wel zijn. Bij Burg ibiza is het eigenlijk altijd leuk en er zijn niet heel veel speciale feestjes. Wel kun je in het weekend een show verwachten. Thema-avonden zijn de Parenavond, de After Work Party op vrijdag en de Big Tits Party. Je hoeft niet te reserveren zoals bij veel andere Duitse clubs, maar je kunt in de juiste kleding gewoon aan komen waaien!de nabije omgeving van München, middenin in de bossen, op ongeveer 25 kilometer ten westen van de hoofdstad. Je kunt hier dus een erotisch getint stedentripje van maken! In het plaatsje Fürsterfeltbruck, waar de club is gevestigd, is niet zo heel veel te beleven, behalve de mooie bebossing in de omgeving. Het is ook een vrij kleine plaats met 37.000 inwoners en voor shoppen en uitgaan zijn niet zoveel mogelijkheden. Leuke cafe’s zijn het Park-Café, waar je in de zomer ook heerlijk op het terras kan zitten, en het Repair Café. Er is één disco, genaamd PM. In het nabijgelegen München, echter, is een keur aan winkels en het uitgaansleven bruist van de activiteiten! De Beierse hoofdstad München is gesticht in 1158 en werd in al 1253 de residentie van het hertogdom van Beieren. De stad is dus al eeuwenlang het stedelijke centrum van het gebied en er is veel te doen. Er zijn talrijke musea, voornamelijk gevestigd in de Kunst Areal München, het stikt er van de winkels in alle soorten en maten en als universiteitsstad heeft München een bloeiend nachtleven. Verder kun je hier volop culinair eten. Dé uitgaanswijk in de stad is de Gärtnerplatz, waar je talrijke café’s, bars en clubs vindt. Maar vooral winkelen in München is een belevenis en een dagje shoppen hier moet je eigenlijk een keer meemaken. Veel winkels vind je in de Maximilianstrasse, waar alle grote modeketens gevestigd zijn. Er is een prachtig winkelcentrum, de Fünf Hofe, wat vijf binnentuinen heeft en waar je moet zijn voor vooral trendy kleding, maar die ook een groot aantal galeries en eetgelegenheden biedt. Wie echt op chic en exclusief wil en geld heeft, kan zijn hart ophalen In de Theatinerstrasse, waar grote designmerken worden verkocht, zoals Hugo Bos. Deze straat is de duurste winkelstraat van heel Duitsland, dus je moet wel in de buidel tasten om hier te kopen!

Parenclub Burg Ibiza Bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Swingerklub Burg Ibiza
Sommerkellerweg 20
82256 Fürstenfeltbruck
Duitsland

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen