Man zoekt man, homoseksuelen of biseksuelen, hoe kom je in contact?
Man zoekt man
4 min. leestijd

Man zoekt man

Man zoekt man? Kortom mannen die andere mannen zoeken voor sex. Mannelijke homoseksuelen of biseksuelen hebben mazzel als ze van vrijblijvende seks houden. De mogelijkheden zijn uitputtend en je vindt mannen in alle soorten en maten: jong, oud, zwart, bruin, geel, wit, femmy of macho, top of bottom, tranny, Ook is er een scala aan seksuele activiteiten die mannen met elkaar doen. Het gaat in ieder geval niet alleen maar om kontneuken.

Mannen kunnen elkaar aftrekken, pijpen, rimmen en zoenen. Ook BDSM is niet vreemd in de home-gemeenschap, in tegendeel. Als man kun je een relatie zoeken, een minnaar, een one night stand of een anoniem sekscontact, het kan allemaal. Hierbij een overzicht van de mogelijkheden voor vrijblijvende seks-contacten met mannen.


Hoe kan je als man met een man sex hebben? Bekijk een hoop mogelijke manieren in bovenstaand filmpje.

Seks voor mannen in het uitgaansleven

De allerbeste manier om aan een man-man sekscontact te komen is in het uitgaansleven. In alle grote steden zijn wel homobars en clubs waar mannen elkaar treffen. Veel van deze plekken hebben een darkroom, waar je ongezien kunt seksen, zelfs zonder te weten met wie. Maar ook aan de bar kun je een leuke man treffen om mee naar huis te nemen.

Homo’s zijn nou eenmaal een stuk toleranter tegenover “casual” seks dan de gemiddelde mens en vooral in clubs komen heel wat one-night-stand partners om het mee te doen.

Het voordeel hiervan is dat je eerst wat aan elkaar kunt snuffelen, mocht je iemand geil vinden en dus beter weet of het klikt. Je kunt ook rustig vertellen wat je wilt in bed, ben je top of bottom, houd je van anaal of niet, doe je aan SM, in het homo-nachtleven is dat allemaal bespreekbaar voordat je iemand mee naar huis neemt. Polygamie, het hebben van meerdere sekspartners, is ook vrij gewoon in de gay-scene. Je hoeft dus niet meteen aan iemand vast te zitten.

 

Homoseksuaoliteit met dank aan LoetjeHomoseksualiteit mooi omschreven door Loesje. Afbeelding met dank aan Loesje.

Seks in de sauna

Ook in sauna’s voor homo’s kun je vrijblijvend met mannen seksen. Er zijn er een heleboel van, altijd wel eentje in de buurt. Hier loop je rond in niet meer een handdoek, en er is vaak ook een jacuzzi, een whirlpool, een Turks bad en een gezellige koffiebar. Buiten het sauna-gedeelte zijn er in dit soort gelegenheden ook kamers waar je je kunt terugtrekken om te seksen. Vaak is dit totaal anoniem; soms weet je niet eens de echte naam.

Het is wel duidelijk waar je voor komt en dat is niet de sauna, maar seks met een andere man. Je kunt dus rustig op je gemakje kijken of er wat voor je bij zit en je ziet ook meteen een groot deel van het lichaam.

Ook kun je een beetje kletsen om te kijken of het klikt en wat jullie voorkeuren zijn tijdens de seks, net als in een club. Je treft er ook mannen die een relatie hebben, maar met wederzijdse toestemming vreemd gaan, of biseksuelen die thuis een vrouw hebben. Anderen zijn weer single en willen geen relatie.

HomosaunaEr zijn bepaalde avonden of sauna’s die speciaal zijn gericht op homoseksualiteit

Seks zoeken voor mannen via het internet

Op het internet zijn tal van mogelijkheden om een gay sekscontact te vinden. Ten eerste zijn er mensen die zelf adverteren, maar er zijn ook talloze datingsites voor homo’s. Daar zijn wel verschillen in, een “gewone” datingsite is geschikter als je een vaste partner zoekt.

Er zijn tevens genoeg seks-datingsites waar je op profiel kunt zoeken naar een vrijblijvend sekscontact en zelf ook kunt adverteren met je eigen profiel. Let goed op dat je een site gebruikt die de profielen verifieert, zodat je niet te maken krijgt met oplichting, een nepper of iemand die ineens geld wil zien.

Het grote voordeel is dat je heel veel keus hebt, dat is minder zo in een club of een sauna. Het nadeel is dat je moet afgaan op wat foto’s en een chat-gesprekje, en je dus niet van tevoren weet of de chemie er is.


Homoseksualiteit blijft natuurlijk een thema. Zeker wellicht onder ouderen is het niet geheel geaccepteerd aangezien deze groep mensen er minder mee is opgegroeid. In bovenstaand filmpje kijkt men naar de mening van homoseksualiteit onder jongeren. Ondertussen accepteren jongeren homoseksualiteit in de meeste gevallen wel. Alleen is er wellicht nog wel een soort van afkeer tegen openbare intimiteit.

Buitenseks

Buitenseks voor homo’s is al zo oud als de wereld en bestaat nog steeds. Het gaat hier om het zogenaamde “cruisen.” Dat woord slaat op de gewoonte om ‘s nachts in parken, op het strand of in een parkeergarage anoniem seks te hebben met mannen. Omdat het verboden is om in het openbaar seks te hebben, gebeurt dat steeds op verschillende plekken, ook wel “banen” genoemd. Zo gauw de politie er achter komt, verhuist het hele zwikkie naar een andere stek.

Als je goed zoekt op internet, vind je plekken waar dit gebeurt. Let wel op dat de site up-to-date is, anders kom je niemand meer tegen!

De beste manier om een actuele “baan” te vinden is via via, maar dan moet je een beetje bekend zijn in de homo-gemeenschap en daar wat rond-informeren. Er is trouwens nog een uitgebreider informatiedeel over buitensex.

Seks voor mannen die mannen zoeken in parenclub

Parenclubs zijn tegenwoordig niet alleen meer voor stellen en sommige organiseren ook mannen-avonden. Veel biseksuelen vinden hun sekscontact in een parenclub, al dan niet met een vrouw erbij. Het voordeel is dat je ter plekke seks kunt hebben, er zijn altijd speelkamers en seks-ruimtes, soms zelfs bij de dansvloer! Je hoeft iemand niet mee naar huis te nemen, dus het is anoniem, veilig en discreet. Niets wat in de club gebeurt, komt naar buiten.

Nadeel is dat deze clubs soms behoorlijk duur kunnen zijn voor alleengaande mannen.

Let goed op welke club je kiest, er zijn nogal wat verschillen in de entree-prijzen. Deze entree is dan wel all-in, dus inclusief sauna, drankjes en het vaak goed verzorgde buffet.

Homoseksuele mannen treft je het meeste aan op Kinky party’s en BDSM-avonden, die worden in vrijwel alle parenclubs georganiseerd. Houd dus de agenda goed in de gaten!

 

Homosexualiteit

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen