Swingerklub Red Angel

Swingerklub Red Angel in Lingen

Deze club is een uitkomst voor wie uit oostelijk Nederland komt. Hij is namelijk gelegen in het zuidwesten van de Duitse deelstaat Nedersaksen, die grenst aan Overijssel, Drenthe en Groningen. Red Angel ligt vlak over de grens ter hoogte van Almelo, Zwolle en Emmen en je bent er met de auto in minder dan een uurtje. Aangezien er bijna geen parenclubs te vinden zijn in noordoostelijk Nederland, is het misschien een idee om het Duitse circuit eens te gaan bekijken voordat je heel Nederland door gaat crossen. Club Red Angel ligt in de plaats Lingen, ten westen van Osnabrück en in het noordwesten van de deelstaat Nedersaksen, in de zogenaamde Noord-Duitse Laagvlakte. Het landschap lijkt hier sterk op Nederland, met grote vlaktes en akkerland, die doorsneden worden door de drie rivieren.die in deze regio stromen. Er zijn nog tal van Middeleeuwse dorpjes overgebleven in dit gebied. De hoofdstad van Nedersaksen is het metropolische Hannover.

Openingstijden + locatie

Red Angel is 4-6 dagen per week geopend. De openingstijden variëren wekelijks. De openingstijden zijn als volgt:

2e,3e en 4e Maandag v/d maand19.00 – 24.00 uur
DinsdagGesloten
Woensdag19.00 – 00.00 uur
Donderdag20.00 – 00.00 uur
Vrijdag20.00 – 01.00 uur
Zaterdag20.00 – 03.00 uur
1e en 3e Zondag v/d maand16.00 – 22.00 uur

Meer informatie

De stad Lingen was al in de Middeleeuwen een belangrijk handelscentrum en het historische centrum heeft de tweede Wereldoorlog overleefd. Het is dus een leuk en gezellig plaatsje om rond te slenteren in de vele kleine straatjes. Ook de statige gebouwen uit de periodes van de machtige gilden zijn een lust voor het oog. Een wandelroute door Lingen is een avontuur voor wie van geschiedenis en architectuur houdt. Maar ook de omgeving is prachtig; met al haar tuinen, parken, burchten en kastelen en oude landhuizen. Lange tijd was Lingen een deel van Nederland, tot de stad werd geannexeerd door de Pruisen in 1702. In 1946 werd Lingen door de Britse geallieerden bij de geheel nieuw gevormde deelstaat Noord-Saksen gevoegd.

Lingen is niet alleen ruim voorzien van mooie architectuur en natuur, je kunt er ook fantastisch shoppen en uitgaan. Het stadscentrum is modern ingericht met een grote voetgangerszone, waar je allerlei winkels en winkeltjes, cafeetjes, terrasjes en restaurantjes ziet. De meeste activiteit is in het overdekte winkelgebied Lookentor, waar je naast de grote ketens ook grappige kleine boetiekjes kunt tegenkomen. Als je moe bent, rust je lekker uit op een van de vele terrasjes en er is een internationale keuken, met eethuisjes en restaurantjes uit alle delen van de wereld. Het nachtleven van Lingen is ook uitgebreid en levendig, met vooral heel veel café-restaurants maar ook een gigantische discotheek en Music Hall, de Joker. Als je wilt dansen, ga je naar club Sandbar en voor een cocktail in stijl kun je terecht bij Cocktailbar 1549. Een echte doorzak-kroeg is de Maxima Bar.

Over Swingerklub Red Angel

Parenclub Red Angel ligt aan de rand van het centrum van Lingen en heeft nog de ouderwetse swingers-mentaliteit. Iedereen is welkom; he, ho, bi, stel, single, het is één bonte mix. Ook de leeftijden liggen sterk uiteen, je treft er mensen van twintig, maar ook van zestig, met iedere huidskleur en uit alle lagen van de bevolking. Je moet je voor een bezoek aan deze club wel van tevoren inschrijven, hij is alleen bedoeld voor leden. Club Red Angels heeft vooral veel verschillende thema-kamers en speciale avonden, er is dus altijd wel iets te doen. Natuurlijk is er een bar en op zaterdag ook een buffet. Verder tref je hier een sauna, een massagekamer, een Spiegelkamer, een Strandkamer, een Jungle Kamer, een Sterrenhemel-Kamer, een mooi ingerichte en comfortabele Rokers Lounge, een dark room en een zeer complete  SM-kamer, voorzien van een kruis, een sling en zwepen. Het hele complex is modern ingericht, met wit en paars als hoofdkleuren en een heleboel licht en ruimte.

Feesten kunnen ze ook goed bij parenclub Red Angel. Ten eerste is er een keer per maand een avond alleen voor paren. Dan is er de Entdecker-Party, die speciaal bedoeld is voor beginners en nieuwsgierigen. Verder is er een sauna- en wellness-avond, de Happy Monday ( met korting), de beroemde Duitse Mittwoch voor wie niet op het weekend kan wachten, de Freche Freitag, en voor de echte doeners de Hot Saturday Party en de Nympho Night. De dresscode voor dames is lingerie, en body, een catsuit, hotpants, of een mini-rokje. Heren worden ook geacht verzorgd te verschijnen in een retro-boxer, hotpants, mannen-lingerie zoals body’s, een string of sexy clubwear.  Geheel strak in het pak is natuurlijk het summum!

Evenementen en feesten bij Red Angel

Let op: wij tonen hier geen feesten van Red Angel aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Red Angel

Helaas zijn er geen video’s beschikbaar voor swingerklub Red Angel

Fotoalbum van Red Angel

Swingerklub Red Angel massage
Swingerklub Red Angel ruimte

Swingerverhalen en reviews van Red Angel

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Red Angel. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers