Swingerklub Carat bij Waldbüttelbrunn (Duitsland), lees meer info hier!
Swingerklub Carat in Waldbüttelbrunn
3 min. leestijd

Swingerklub Carat in Waldbüttelbrunn

Parenclub Carat is gevestigd in het piepkleine dorpje Waldbüttelbrunn in het noordwesten van de Duitse deelstaat Beieren, aan de rand van de stad Wurtzburg. Beieren ligt in het zuidoosten van Duitsland en is omgrensd door de deelstaten Hessen, Saksen en Thüringen in het westen en Tsjechië en Oostenrijk in het zuidoosten. Het heeft de grootste oppervlakte van alle deelstaten in Duitsland. De hoofdstad is de bruisende stad München. Beieren is een geliefde vakantiebestemming doordat eigenlijk de hele regio natuurrijk is, met in het zuiden de zuidelijke alpen en het Beierse Woud en meer noordelijk het rivierlandschap van de Donau en de Main, die allebei door Beieren heen stromen. In de berggebieden kun je skiën en klimmen en door beide rivieren varen cruiseschepen. De noordelijke bosgebieden zijn een paradijs voor wandelaars. In heel Beieren liggen fietsroutes, en heel bijzonder is de Romantische Route, die van Wurtzburg tot Füssen loopt en je langs prachtige kastelen en Middeleeuwse dorpjes voert.

Meer informatie

De geschiedenis van Beieren is lang en ingewikkeld. Het gebied werd in de zesde eeuw ingenomen door een Germaanse stam, de Bajuwaren en was in eerste instantie een hertogdom. Bonifatius heeft hier een bisdom gesticht. Het gebied is ook een koninkrijk geweest en is verschillende malen bezet, onder andere door de Romeinen en de Fransen. De naam Beieren is afgeleid van het latijnse woord “bavaria,” wat ook op een biersoort kan slaan. De nazi’s hadden veel invloed in Beieren en het gebied werd wel genoemd als een bakermat voor het nationaal-socialisme. Tegenwoordig is Beieren een vrijstaat in de Duitse Republiek. Het grootste deel van de inwoners is katholiek en het hele gebied is beroemd om de vele oude kloosters en abdijen. Op het platteland van Beieren wordt nog steeds de oorspronkelijke klederdracht gedragen.

De stad Wurtzburg ligt in het uiterste noordoostelijke puntje van Beieren, aan de oevers van de rivier de Main. De stad telt 126.000 inwoners en heeft een universiteit, waardoor twintig procent van de inwoners student is. Er is dan ook een bruisend nachtleven. De universiteit is de oudste van Beieren en is in 1402 opgericht. Bekende wetenschappers in Wurtzburg waren Wilhelm Röntgen, die de Röntgenstralen heeft bedacht, en de Nobelprijswinnaar Werner Huisenberg. De eerste bron waarin de stad wordt genoemd is uit 704 en in 742 stichtte Bonifatius hier een bisdom. In die tijd begon men ook met het bouwen van de indrukwekkende Dom, een enorme Romaanse kathedraal met een hoge toren. In de zeventiende eeuw vond er op grote schaal in heksenjacht plaats in de stad, waarbij 200 vrouwen omkwamen.

Swingerklub Club Carat playroom

Club Carat

Wurtzburg is vandaag de dag een bruisend, schilderachtig en pittoresk stadje. Het Middeleeuwse centrum is grotendeels weg gebombardeerd in de Tweede Wereldoorlog, maar het stadsbeeld kenmerkt zich nog steeds door vele pleinen en kronkelige steegjes, waar je talloze restaurantjes, kroegjes en winkeltjes vindt. In de binnenstad is een grote voetgangerszone. Grote winkelketens tref je in het gebied rond de Kaiserstrasse en voor kleine boetiekjes moet je in de buurt van de Marktplatz zijn. Er wordt veel wijn gedronken in de stad, die nog steeds beroemd is om haar wijnbouw.

Parenclub Carat ligt acht kilometer oostelijk van Wurtzburg, in een klein dorpje vlak bij de stadsgrens. Wat je meteen opvalt, is de gemoedelijke en familiaire sfeer. Dit is een plek om je lekker te voelen en te genieten. De club heeft een echte swingers-filosofie, waarbij alles kan en bijna alles mag, als het maar vrijwillig is. Iedere vorm van betaalde seks is streng verboden. De club hecht groot belang aan een evenwichtige man-vrouw verhouding, dus je zult niet meteen omringd worden door single heren en als man kom je ook niet zomaar binnen. Door de bezoekers wordt Parenclub Carat ook wel “de oase” genoemd. Er is geen strenge dresscode, maar er wordt wel van je verwacht dat je er aantrekkelijk en verzorgd uitziet, in een sexy jurkje of clubwear. In je oude spijkerbroek hoef je niet aan te komen, het is “dress to impress” in deze club. Als je voor het eerst komt, word je goed opgevangen en je krijgt een gratis rondleiding, waarbij je al je vragen kunt stellen.

De club heeft een groot aantal faciliteiten en organiseert ook bijzonder veel events. Bij parenclub Carat is er allereerst een zeer goed voorziene bar, waar je elkaar kan leren kennen en wat af kunt tasten voor je de speelruimte induikt. Gezelligheid is belangrijk bij Club Carat en een leuk gesprek en een lach zijn het voorspel van ieder contact. Naast de bar is er een eetkamer met buffet, een lounge-ruimte, een sauna, een groot bad, een whirlpool, een grote open speelruimte en een aantal kamers, waaronder een SM-kamer met gynaecologenstoel. Er worden een heleboel feestjes georganiseerd, zowel voor beginners als voor de die-hards, die actie willen. Als je voor het eerst komt, zijn de meest geschikte party’s de After Work Party, de Black & White Party, de Toyboy Party en de Swingers-party. Voor ruige seks moet je komen op de Heisse Suntag, de Geile Frühstucks Party’s, de Herrenüberschutz party (met veel single heren) en de Gang Bang Party. Maar op iedere avond geldt dat je niets hoeft, en dat één nee voldoende moet zijn, zoals het in een swingers-club hoort!

Swingerklub Club Carat jacuzzi

 

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Swingerclub Club Carat
Alte Poststraße 15
97297 Waldbüttelbrunn
Duitsland
+49 931 307803

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen