Swingerklub Asthoria Swingdreams (Duitsland) , lees hier alle info!
Swingerklub Asthoria in Neumünster
3 min. leestijd

Swingerklub Asthoria in Neumünster

Parenclub Asthoria Swingdreams is gelegen in de meest noordelijke deelstaat van Duitsland, Sleeswijk-Holstein, in het Middeleeuwse stadje Neumünster. Sleeswijk-Holstein was al bewoond in de prehistorie, maar hoorde in vroeger tijden bij Denemarken. Pas sinds 1815 hoort het gebied bij Duitsland. Sleeswijk-Holstein ligt op het schiereiland Jutland, en grenst in het noorden aan Denemarken, in het westen aan de Noordzee, in het oosten aan de Oostzee en in zuidelijke richting aan de Duitse deelstaten Nedersaksen en Hamburg. De hoofdtaal is Duits, maar er wordt ook Fries en Deens gesproken. De bruisende hoofdstad van Sleeswijk-Holstein is Kiel, die in het oosten van de deelstaat ligt, op een steenworp afstand ten noorden van Neumünster.

Meer informatie

Neumünster is ontstaan uit een klein dorpje, genaamd Wippendorf, en werd in 1127 een stad. De plaats is betrekkelijk klein met een inwonertal van 80.000 mensen en ligt in het uiterste noorden van Sleeswijk-Holstein. Neumünster is vooral een belangrijk spoorwegknooppunt, met zes lijnen die je naar ieder deel van Duitsland kunnen voeren. Ook voor toeristen is het gunstig gelegen op nog geen 50 kilometer van de Hamburgse vluchthaven. De belangrijkste rivier die hier stroomt, is de Schwale. Neumünster kent twee prachtig natuurgebieden, het Park Dosenmoor en het Ankrug Naturpark. Er is ook een dierentuin. Het uitgaansleven van Neumünster is wat beperkt, maar er zijn wel een aantal kroegen, een Ierse Pub en 8 nachtclubs en bars. In deze stad werd de bekende rockband Panik geboren. Winkels vind je voornamelijk in de binnenstad en er is een groot winkelcentrum, waar alle grote ketens gevestigd zijn.

Als je echt wilt winkelen in de buurt van Neumünster, of het nachtleven trekt je, dan moet je in hoofdstad Kiel zijn, die op dertig kilometer afstand ligt en waar van alles te beleven is. Kiel is van oudsher een havenstad en was ook lange tijd belangrijk voor de scheepsbouw. Anno nu is Kiel ook een universiteitsstad met een florerende horeca. De stad ligt pal aan een zijarm van de Oostzee, de Kieler Forde en is gesticht in 1242. Waarschijnlijk was er daarvoor een nederzetting in dit waterrijke gebied. Er wonen tegenwoordig bijna een kwart miljoen mensen, waarvan 20.000 student is. Verder is Kiel een zeilstad; ieder jaar in de laatste week van juni wordt hier een zeilregatta gehouden, de Kieler Woche, die de grootste ter wereld is.

In de Tweede wereldoorlog was Kiel een marinebasis en de oude Middeleeuwse binnenstad is compleet verwoest door bombardementen. Het centrum is na de oorlog herbouwd met een modern, ruim en open stadsgezicht. Er is een groot voetgangersgebied, waar je ook alle winkels en het nachtleven vindt.. De stad paart de oude haven-mentaliteit aan een rijk cultureel leven en een urbane sfeer. Er zijn ontelbare podia en theaters en ook wordt in Kiel ieder jaar een groots klassiek muziekfestival gehouden. De beeldende kunsten ontbreken niet en vooral de Kunsthalle zu Kiel is interessant voor kunstliefhebbers. Winkels en horeca vind je vooral in het centrum, in de omgeving van de Holsterstrasse. Er zijn talloze studenten-café’s, 24 nachtclubs en een bekende discotheek, de Tuchinski. Voor exclusieve winkels moet je in de Dänischerstrasse zijn.

Over Asthoria Swingdreams

Parenclub Club Asthoria Swingersdream is een echte, ouderwetse swingers-club met de bijbehorende vrije mentaliteit. Dit is erotisch uitgaan zowel op niveau als gezellig en ongedwongen. Deze club heeft stijl en allure en heeft alles in huis voor een avondje echt swingen. De faciliteiten zijn uitgebreid en er wordt van alles georganiseerd aan feestjes en thema-avonden. Er geldt wel een uitgebreide dresscode, in je oude kloffie kom je niet binnen. Het motto is: Dress to Impress. Het is niet de bedoeling dat je meteen een speelruimte induikt, er wordt van je verwacht dat je uitgebreid kennis maakt aan de bar of in de sauna. Dat geldt eigenlijk voor bijna alle parenclubs in Duitsland: eerst een goed gesprek, een hoop geflirt en dan pas seks. Maar dan heb je ook wat!

De club kenmerkt zich doordat er zoveel speelruimtes zijn. Er is naast de bar en de Lounge een wellness-kamer met massagebank, een sauna, een darkroom, een spiegelkamer, een kamer voor groepsseks tot wel twintig deelnemers, een SM-kamer, een romantische kamer met een hemelbed, een Oriëntaalse kamer, een kamer waar mensen ongezien kunnen toekijken, en een privé-kamer die je af kunt sluiten. Dat wordt moeilijk kiezen op deze manier! Ook wordt er flink gefeest bij Club Asthoria. Zo is er een Happy Hour Party, een Ladies Like More Party, een Rubens party, een Bi & TV Party (wat wij kinky zouden noemen), een BDSM-Party, een koffiemiddag en een avond speciaal voor beginners of nieuwsgierigen. Hiermee wordt het nóg moeilijker om te kiezen!

De dresscode in Club Asthoria is al net zo uitgebreid als de faciliteiten en en de feestjes. Dames worden verwacht in lingerie, een catsuit, een babydoll of een cocktailjurkje met de bijbehorende High Heels. Heren dienen gekleed te zijn in minimaal een boxer met een strak zwart t-shirt, een netstof body, een tank-top, lak, latex of leer. Dit in combinatie met een paar mooie slippers of blootsvoets. Sokken zijn een libido-killer volgens deze club en daar zit wel wat in natuurlijk! Je komt verder niet zomaar binnen, het is de bedoeling dat je vooraf reserveert. Dat kan op de website van de club, die niet moeilijk te vinden is op google. Zo geef je je vakantie het perfecte erotische tintje!

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen