Swingerklub Club 22 in Maintal- Lees hier alles over deze swingerklub!
Swingerklub Club 22 in Maintal
4 min. leestijd

Swingerklub Club 22 in Maintal

Parenclub Club 22 is gelegen in de Duitse deelstaat Hessen, in het romantische plaatsje Maintal, aan de oever van de rivier de Main. Hessen ligt in het midden van Duitsland en grenst in westelijke richting aan de deelstaten Rijnland-Palts en Nedersaksen, ter hoogte van de Belgische Ardennen. Hessen is een favoriete vakantiebestemming, omdat er zoveel ongerepte natuur is. Maar liefst 44% van de streek is natuurgebied en daarmee is Hessen de groenste deelstaat van Duitsland. Tegelijkertijd liggen er een paar belangrijke steden, zoals de hoofdstad Wiesbaden en de metropool Frankfurt am Main. Maintal ligt in het zuiden van Hessen, op een steenworp afstand van Frankfurt. Met de auto is het maar een kwartiertje rijden en je bent midden in deze bruisende universiteitsstad, die ook het grootste economische centrum is van heel Europa.

Meer informatie

De deelstaat Hessen is gevormd in 1945, net na de Tweede Wereldoorlog en heeft dus cultureel en bestuurlijk gezien een wat kunstmatig karakter. De belangrijkste economische activiteit in het gebied is de wijnbouw, en dat zie je ook aan het prachtige landschap. Hessen heeft het oudste natuurpark van Duitsland en er liggen 12000 kilometer wandelroutes. In het zuiden, rondom Maintal en Frankfurt, is het gebied vooral bergachtig, met dichte bossen, sprankelende beekjes, vulkanische bergen, indrukwekkende rotspartijen en glooiende rivierdalen bezaaid met wijnranken. Met name het Taurusgebergte is interessant voor toeristen, met volop mogelijheden tot wintersport, wandelen, en relaxen in een van de vele kuuroorden, waarvan Bad Homburg de bekendste is. In dit dorpje ligt ook een golfbaan uit 1899 en een prachtig oud casino uit dezelfde periode.

De stad Frankfurt am Main is de grootste plaats in de deelstaat Hessen, met ruim een half miljoen inwoners, en groter dan de hoofdstad Wiesbaden. De stad is makkelijk te bereiken omdat er een luchthaven is met veel internationaal zakenverkeer. Frankfurt is met de beroemde beurs het financiële centrum van Duitsland en een belangrijke economische speler in Europa en de rest van de wereld. De historische binnenstad is vrijwel weggevaagd door de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog, die weinig gebouwen hebben gespaard, afgezien van de Middeleeuwse Dom en het muziektheater de Alte Oper. Het stadsgezicht van Frankfurt wordt dus voornamelijk bepaalde door moderne hoogbouw met veel wolkenkrabbers, waarvan de hoogste bijna 260 meter de lucht in reikt.

Het fraaie nieuwe centrum is vrij klein, waardoor eigenlijk alles op loopafstand is, of je nu wilt winkelen, drinken, eten, dansen of feesten. Frankfurt heeft een zeer belangrijke universiteit en een kunstacademie en er wonen dus veel studenten, zodat de stad een levendig en bruisend uitgaansleven heeft. In het centrum vind je vooral veel kroegen en kroegjes, de typisch Duitse biertuinen en drukke terssasjes, waar je van de heerlijke plaatselijke appeleijn kunt genieten. Wie van jazz houdt, zit goed in Frankfurt, want er is een hele straat met jazz-café’s, de Kleine Bockenheimerstrasse. Dit straatje staat daarom ook wel bekend onder de naam de Jazzgasse.

Iets buiten het centrum, in de Oststadt, vind je de poppodia en trendy nachtclubs, die veelal gehuisvest zijn in oude fabrieken en industriepanden. Hier gaat het nachtleven tot in de vroege uurtjes door. De belangrijkste winkelstraat is de Zeil, een autovrij gebied in de binnenstad, waar je alle grote merken vindt. Exclusieve winkels en design vind je in de Goethestrasse, en in de omgeving van de oude Dom zijn de vele Frankfurter antiekwinkels geconcentreerd.

 

Swingerklub Club 22 sauna

Over Club 22

De plaats Maintal ligt, zoals de naam al zegt, ook aan de oever van de romantische rivier de Main, de belangrijkste waterweg in Hessen. Maintal heeft 40.000 inwoners en is pas ontstaan in 1974, door een samenvoeging van een aantal kleinere gemeentes. Hier is de oude binnenstad wel bewaard gebleven en het stadsgezicht is Middeleeuws, met veel typerende vakwerkhuizen in het centrum. Maintal is tegenwoordig vooral een forensenstad, omdat het op maar twaalf kilometer van het bedrijvige economische centrum Frankfurt ligt. Het uitgaansleven is dus nogal beperkt en ook voor winkelen kun je beter in Frankfurt zijn. Het is wel een romantisch plaatsje, door de charmante ligging in het glooiende dal van de rivier de Main, en nodigt uit tot wandelen en fietsen.

Parenclub Club 22 ligt in het zuidoosten van Maintal, net buiten het centrum, in een zeer groen gebied tussen de beroemde wijngaarden van Hessen. Dit is een plek om echt te ontspannen en even weg te zijn uit de stress en de sleur van het alledaagse bestaan. Het motto van de club is “Wie swingt, die wint,” en dat maken ze waar ook! Club 22 strekt zich uit over 520 vierkante meter swingplezier en heeft een chique, stijlvolle uitstraling. De service is van het hoogste niveau; in deze club is de klant echt koning. Natuurlijk geldt wel dat niets hoeft, maar bijna alles mag, en “Nein heisst Nein!” Club 22 heeft discretie hoog in het vaandel staan en er heerst een echte swingers-mentaliteit. In deze club is seks de belangrijkste bijzaak van het leven en wat er in de club gebeurt, is geen vreemdgaan, maar een erotisch avontuur voor twee.

Parenclub Club 22 heeft natuurlijk een goed voorziene, gezellige bar met een ongedwongen sfeer, waar je ook mag roken. Verder vind je hier een dansvloer en een heleboel romantische zitjes om alleen maar te kletsen of ook om ondeugende spelletjes te spelen. Er is een enorm breedbeeld-scherm, waar je erotische video’s kan kijken als je nog meer in de stemming wilt komen. Verder is er een ruime sauna en een groot aantal themakamers, zoals een Oosterse Kamer, een Jungle Kamer, een darkroom, en een Romantische Kamer met hemelbed, die je kunt afsluiten als je je terug wilt trekken.

De dresscode is simpelweg zo bloot mogelijk, wat kan variëren van sexy lingerie, erotische kleding, een string, of een body tot helemaal naakt. Van dat laatste kijkt niemand op in Club 22! Deze club organiseert niet heel veel thema-avonden en feesten; het is er eigenlijk altijd gezellig druk. Wel wordt er een Midzomerfeest gehouden, massage-avonden, en een Bi-party, die een bonte mix is van he, ho, les, bi, travo, trans, BDSM, kinky en fetisj. Voor de echte doeners is er wekelijks een Erotische Speelavond en de topper in deze club is Test the Best, een seksfeest op de zaterdag dat tot in de vroege uurtjes doorgaat!

 

Swingerklub Club 22 Ruimte

 

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

 

Swingerklub Club 22
Wilhelm-Röntgen-Straße 22
63477 Maintal
Duitsland
+49 6181 4242199

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen