Parenclub Breda

Parenclub Breda

Breda is een forse stad met 200.000 inwoners en is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het is ook de hoofdstad van de provincie. Breda heeft een rijk verleden omdat de Nassaus hier hun hofhouding hadden. Verder is het een militair gebied geweest met talloze kazernes, die nu een andere bestemming hebben gekregen. De stad werd vooral groot door de lakenhandel en is nu een dienstencentrum, waar veel bedrijven zich vestigen. Breda ligt in een bosrijke omgeving en wordt omringd door maar liefst zes natuurgebieden.

Parenclub Breda? Bekijk hier op kaart parenclubs in Breda of in de regio van Breda.

Het uitgaansleven in Breda concentreert zich rond de Havermarkt en de Grote Markt. Er is een Pathé-bioscoop en een schouwburg, het Chassé-theater. Voor sporters is vooral de City Golf Breda interessant. Jaarlijks wordt het Breda jazz-festival georganiseerd. Aan de rand van de stad ligt de Woonboulevard Breda. Swingers in Breda zijn op een steenworp afstand van de parenclub Mystique in Rucphen, een klein dorpje aan de rand van de stad tussen de bossen. Zeer discreet gelegen, dus.

Parenclub Breda, dichtbij Breda: Parenclub Mystique

Deze club wordt omringd door bos en heide en is bijzonder geschikt voor beginners. Er wordt zelfs een probeer-avond geboden. De gebruikelijke faciliteiten zijn aanwezig en er is een luxe rookruimte. Aan de bar is het gezellig en ook in de talloze intieme zithoekjes. Overal is video te zien. Thema’s zijn Tranny Night (travestie niet verplicht), Drag Queens en Kings en de Bi-Party. De dresscode is lingerie/boxer en gaat in om 22.30 uur. Er is ruimschoots bewaakte parkeerruimte. Neem de stap en probeer het uit! Bij Parenclub Mystique wordt je als beginner in de watten gelegd, dus wat houdt je nog tegen?