Parenclub Den Haag

Parenclub Den Haag

Den Haag is een grote stad met 600.000 inwoners en ligt in de provincie Zuid-Holland, aan het kustgebied van de Noordzee. Er zijn dan ook twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin en het vormt al meer dan een eeuw een internationale trekpleister voor toeristen. Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en de zetel van de regering en het parlement. Het Koninklijk Huis heeft hier haar residentie in het Paleis Noordeinde. De meeste ambassades en ministeries in Nederland  liggen ook in deze stad, evenals de Hoge Raad. Het wapen van Den Haag is een ooievaar met het motto: Vrede en Recht.

Parenclub Den Haag? Bekijk hier op kaart parenclubs in Den Haag of in de regio van Den Haag.

Toeristische trekpleisters in Den Haag zijn het historische Binnenhof, de miniatuurstad Madurodam en het Vredespaleis. In Den Haag zijn ook het Letterkundig Museum en het Kinderboekenmuseum te vinden. Ook de Koninklijke Bibliotheek en de Koninklijke Schouwburg zijn hier gevestigd. Den Haag kent een groot aantal parken, waarvan het bekendste het Haagse Bos is. Het uitgaansleven vindt vooral plaats in en om de Buitenhof en de Grote Markt. Er is een belangrijk poppodium: Het Paard.

Den Haag was rond 1900 een cultuurstad met de schilders van de Haagse School en de schrijver Louis Couperus. Maar de stad heeft ook moderne muziek voortgebracht met artiesten als Anouk, Earth & Fire en The Golden Earring. De Haagse Markt is dagelijks open en winkels vind je aan de Grote Marktstraat en de Lange Poten. Het grootste winkelcentrum is Lelyweg. Swingers in den Haag hoev niet ver te reizen voor een bezoek aan een parenclub; er is er eentje gevestigd in Moordrecht, op maar 27 kilometer afstand.

Parenclub Den Haad: parenclub Fun4two

Parenclub Fun4two is een grote club die zo’n 200 mensen kan herbergen en is vooral gericht op de hogere klasse. Hier is het erotisch uitgaan in stijl. Alleengaande heren zijn hier niet welkom, alleen stellen en single vrouwen worden toegelaten. De dresscode is clubwear bij binnenkomst en lingerie na 22.30 uur. Op zondag is er live muziek en op vrijdag is een avond voor doeners, die echt gericht op zoek zijn naar seks. Op zaterdag is het publiek vaak jong, op andere dagen zijn het de wat rijpere swingers die de club bevolken. De prijzen zijn all-in en er zijn verschillende relaxruimtes, die allemaal op slot kunnen. Aan feesten ontbreekt het niet: Candy Girls, Ladies Night, Vaderdag en Kinky at The Fun.