Parenclub Nieuwegein? Vind hier alle parenclubs in Nieuwegein!
Parenclub Nieuwegein

Parenclub Nieuwegein

Parenclub Nieuwegein, parenclubs in de regio van Nieuwegein? Nieuwegein is een middelgrote stad in de Nederlandse provincie Utrecht, op slechts een steenworp afstand van de hoofdstad. De stad telt zo’n 61.000 inwoners en is ontstaan uit een samenvoeging van twee gemeenten. In 1971 kwam  Nieuwegein tot stand door een fusie van twee woonkernen: Jutphaas en Vreeswijk. Deze groeikernen waren groot geworden door de suburbanisatie; veel mensen uit de Randstad verhuisden naar dit gebied. De plaats ligt middenin het Groene Hart van de Randstad.

Parenclub Nieuwegein? Bekijk hier de parenclubs in Nieuwegein of in de regio van Nieuwegein.

Nieuwegein beschikt over een groot kunst- en cultuurcentrum, De KOM. Daarnaast zijn er enkele kroegen en eetcafé‘s, zoals café ‘t Kruikje en het eetcafé De Blije Geit. Winkelen kun je naar hartelust in de Cityplaza, waar 150 mode- en lifestyle winkels te vinden zijn. Op zaterdag is er een centrale markt. Nieuwegein zelf herbergt geen parenclub, maar op slechts 13 kilometer afstand in Maarssen vind je Parenclub L’Amourette.


Parenclub Amouret'te

Parenclub L'Amourette

Parenclub L' Amourette wordt veel bezocht door single vrouwen, omdat de sfeer zeer vrouwvriendelijk is. Nee is dus ook echt nee. De faciliteiten zijn uitstekend, met een gezellige bar met dansvloer en veel zithoekjes, maar ook erotische kamers, een darkroom, een Turks Bad, een sauna en een whirlpool. Natuurlijk is er ook een restaurant met buffet. Er worden relatief weinig feesten gegeven, eigenlijk maar twee. De Actieve Avond is voor de echte seks-swingers en daarnaast wordt er een Exclusive party georganiseerd, waar het meer draait om erotisch ontspannen in een luxe sfeer. Op alle andere dagen is het gewoon een gezellige plek, waar je toch erotisch uit je dak kunt gaan!Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!