Samen doen

Samen werken aan een mooie community

Wie kent het spreekwoord niet: “Rome is ook niet op één dag gebouwd”. Dat is natuurlijk ook van toepassing voor een een mooie community. Samen iets bereiken en samenwerken bestaat al sinds de oertijd. Lees dit onderstaande verhaal eens goed. Het geeft informatie over wat we met z’n allen kunnen doen voor het beter maken van onze community. Een community die bestaat uit lokale parenclubs en swingers door het land. Voor het mooier maken zoeken wij jou! Ja, parenclub. Ja, swingerstellen of alleenstaande swingers. Wij hebben hiervoor jullie nodig. Lees snel verder en kom te weten wat jij kan doen.

De ontwikkeling van Parenclub.eu

Parenclub.eu bestaat al sinds 2016 in de huidige vorm. We maken gebruik van een eigen manier van werken en willen echt iets mooi ervan maken. Veel sites maken gebruik van onjuiste informatie of profielen. Veel websites in de swingermarkt vernieuwen nauwelijks. Met een gedreven team proberen wij dat eens anders te doen.

De eerste jaren

De eerste jaren was Parenclub.eu een standaard website. Op de website kon men informatie vinden. Men kon heel veel informatie vinden. Parenclub.eu bestaat uit meer dan 1000 pagina’s. Informatie over de meest uitlopende dingen. Door deze informatie te delen zijn er veel swingers die periodiek de website bezoeken. Maandelijks bezoeken momenteel meer dan 15.000 unieke bezoekers de website.

De ontwikkeling van Parenclub.eu 2.0

2.0 hoor ik je denken? Vanaf de zomer 2017 tot eind maart 2018 is de website in fases omgebouwd. De website kreeg buiten een informatief karakter ook een community. Door onze eerste jaren beschikken wij over een geruime informatie van gebruikers die onze website bezoeken. Mensen die dus in het verleden de website bezocht hebben en bijvoorbeeld een van onze e-books gedownload hebben of gereageerd hebben op een van onze vele berichten. Deze mensen zullen waarschijnlijk in de komende periode hun account gaan activeren en deelnemen aan de community.

Wat nu?

Vanaf april 2018 t/m einde van 2018 staat alles in het teken van het uitbouwen van de community. Een community die gratis moet zijn voor gebruikers. In zoverre gratis dat je gratis met elkaar in contact moet komen zonder dat hier kosten voor zijn. Veel website geven je een platform waar per direct een maandbedrag moet betalen, dat willen wij zien te voorkomen. Daarbij hebben wij hulp nodig. De hulp bestaat uit swingers en lokale parenclubs.

Anale seks

Swingers/gebruikers

Wij beginnen onze informatie bij de swingers. De mensen die ons platform gebruiken. Jullie hulp is nodig om te zorgen dat wij samen de community mooi, eerlijk en transparant houden. Gebruikers kunnen actief dingen doen en gebruikers kunnen gewoon waakzaam zijn.

Actief ons helpen

Als Parenclub.eu zijn wij op zoek naar mensen die ons actief willen helpen. Het actief helpen bestaat uit een een aantal zaken.

Moderators
We zoeken mensen die delen van onze community (die bestaat uit groepen) kan beheren. Je kan bijvoorbeeld groepen beheren waar je interesses liggen of je kan groepen beheren omdat je er zelf vaker komt (bijvoorbeeld een groep als Noord-Brabant of een groep over een bepaalde parenclub). Als moderator kan je dan zorgen dat de groepen netjes en verzorgd blijven.

Klankgroep
We zoeken swingers en gebruikers die actief met ons willen sparren. Dit om te zorgen dat de community elke dag mooier kan worden. Hiervoor willen wij graag informatie van de gebruikers. Kortom de swingers zelf. Uiteraard is het praten met alle swingers lastig, dus zouden wij graag een klankgroep ontwikkelen om zo de juiste keuzes te maken.

Waakzaam zijn en wensen doorgeven

Uiteraard zullen er ook gebruikers zijn die gewoon er zijn. Dat is uiteraard ook helemaal goed. Een community kan alleen bestaan als iedereen er regelmatig is en we allen ons best ervoor doen. Daarom willen wij aan alle gebruikers vragen.

Wees waakzaam op eerlijke profielen
Ontdek je profielen of een account waar jij je twijfels bij hebt. Geef het ons door. Hiermee kunnen wij zorgen dat de gebruikers die de community gebruiken ook goede bedoelingen hebben en niet schermen met verkeerde informatie.

Geef je wensen door
De gebruikers weten wat ze willen. Ze zijn dagelijks actief in het platform. Het platform kan dagelijks beter. Om het beter te maken moeten wij uiteraard blijven vernieuwen. Heb jij dingen die anders of gewoon beter kunnen? Heb jij dingen die ontbreken? Laat ze achter in de reacties hieronder.

Anale seks

Lokale parenclubs

Uiteraard zijn er buiten de gebruikers ook lokale parenclubs onderdeel van een mooie en juiste community. Wij werken daarom ook graag samen met lokale parenclubs uit Nederland, België en Duitsland.

Beheren van de groep van je eigen parenclub
Binnen de Parenclub.eu community zijn er zogenaamde groepen. Je hebt uiteenlopende groepen. Groepen per provincie, groepen voor bepaalde voorkeuren en ook bijvoorbeeld groepen van alle lokale parenclubs. Graag maken wij iedere eigenaar lid van zijn/haar groep. Hiermee kan men direct lezen wat er speelt in de community mbt tot je eigen club.

Koppeling met de agenda van de club
Graag willen wij bezoekers goed informeren. Door een digitale agenda op onze website proberen wij een goed overzicht te geven van alle feesten. Een gebruikers kan dan bijvoorbeeld zoeken welke feesten er allemaal op een bepaalde dag zijn. Hiermee maken wij graag een automatische koppeling met de jullie website of met jullie agenda bijvoorbeeld bij Facebook.

Samenwerkingsverbanden
Parenclubs die graag samen willen werken kunnen ook altijd contact opnemen. Dit kan geheel vrijblijvend. Je kan hier denken aan mogelijkheden om je feesten te delen in onze mailings. Je kan dit doen door gebruik te maken van de community. Uiteraard weten de lokale clubs het beste wat ze willen. Wij denken graag mee. Het gezamenlijke doel is om de community sterker en beter te maken.

Korting en vouchers
Graag willen wij leden kortingen of vouchers geven. Deze kortingen zorgen dat men als parenclub wellicht nieuwe bezoekers trekt of dat een thema-avond door meer mensen bezocht zal worden. Er bestaat een uniek vouchersysteem dat gratis te gebruiken is voor lokale parenclubs.

Parenclub.eu feestavond

Tenslotte willen wij begin 2019 voor het eerst een feest geven. Dit feest moet nog vorm gegeven worden. Hiervoor zoeken wij mensen die het feest mee willen organiseren en ook een geschikte locatie. Weet jij een geschikte locatie? Denk je dat wellicht je eigen parenclub de juiste locatie is? Wil je als swinger helpen bij het organiseren van de feestavond?

Vragen of opmerkingen?

Heb jij als gebruiker of parenclub vragen na het lezen van dit alles? Wij komen graag met je in contact. Je kan hieronder bij de reactie reageren of ons direct een e-mail sturen.