Sexspeeltjes homo's? Alle informatie over seks speeltjes voor homo's!
Sekspeeltje homo's

Sexspeeltjes homo's

Homoseksuele mannen zijn na vrouwen wereldwijd de grootste afnemers van sextoys, en het gaat niet alleen maar over anale speeltjes. Homo’s gebruiken ook cockrings, dildo’s, (eikel)vibrators, dilators, masturbators, sleeves, penisvergroters en zelfs mannelijke sekspoppen. Anaal speelgoed is weliswaar het meest gangbaar en populair, maar beslist niet het enige wat mannen onder elkaar gebruiken bij de seks. Homo’s zijn hier veel opener in dan de gangbare hetero-man.


Hetero-vrouwen schamen zich allang niet meer voor hun voorraad attributen, maar mannen doen er nog een beetje stiekem over of ze zijn bang om raar te zijn. Daar hebben gays geen last van, in het homo-circuit wordt graag en veel gepraat over seks, dus ook over speeltjes en wat je er allemaal mee kunt doen. Veel speeltjes voor mannen kun je ook samen gebruiken en zelfs de gewone hetero-speeltjes kunnen homo’s net zo goed toepassen. Er is dus een overweldigend aanbod sexspeeltjes voor je als homo-man.


Anale sex bij homo's


Toch beginnen we hier met de anale speeltjes. Deze zijn er namelijk op gericht om de anus op te rekken, zodat penetratie met een dildo of een echte penis mogelijk wordt. Anaal neuken blijft iets wat homo’s graag en vaak doen. De anus is een zeer gevoelig orgaan, met heel veel zenuwcellen, en anale penetratie stimuleert ook nog eens de prostaat, ook wel de P-spot of de mannelijke G-spot genoemd. Hierdoor zal je orgasme dieper en heviger worden als je je erbij aftrekt of anderszins de penis stimuleert. Er zijn zelfs anaaltoys waar je mee kan neuken, de zogenaamde butt-plugs, die je inbrengt en gewoon blijven zitten, zodat je je handen en je penis vrij hebt om andere dingen mee te doen, terwijl toch je P-spot gestimuleerd wordt.

Voor de “top,” ofwel degene die neukt, is anaal neuken lekker omdat de anus strak is en dus voor veel stimulatie zorgt. Maar de anus van de “bottom,” degene die geneukt wordt, is maar een klein kringspiertje, anders dan de vagina, die erop gebouwd is om een heel kinderhoofdje door te laten en dus van zichzelf zeer elastisch is. De anus is veel minder rekbaar, dus als je aan anale penetratie wilt doen, moet je hem eerst langzamerhand wijder maken, zodat er een hele penis in kan. De gemiddelde penis heeft een diameter van 3,5 centimeter en is 16,5 centimeter lang, als je daarmee onvoorbereid de anus binnendringt, kan dat bijzonder pijnlijk zijn voor de “bottom''.

Je kunt het beste beginnen met gewoon je vingers, of met een speeltje met vooral een kleine diameter. De lengte is het probleem meestal niet, het gaat om de dikte. Je kunt speciale sets kopen met anaaldildo’s en -vibrators met oplopende diameters. Dit begint met een dikte van zo’n 1,5 centimeter, wat je kan uitbreiden tot 5,0 centimeter, zodat er makkelijk een penis of een gewone dildo of vibrator in kan.


Anale sex homo's

Anale sex is natuurlijk de meestvoorkomende sekvoorkeur bij homo mannen. Er zijn daarom ook veel anale sexspeeltjes voor homo’s.


Dit lukt meestal niet in één sessie, je moet er de tijd voor nemen en je partner langzaam laten wennen aan anale penetratie, tenzij hij dat al gewend is. In dat geval kun je meteen met een gewone (P-spot) dildo of vibrator aan de gang gaan, waarover later.


Glijmiddel


Verder heb je voor anale seks altijd glijmiddel nodig. De anus maakt uit zichzelf geen vocht aan, zoals de vagina, dus penetratie zonder glijmiddel geeft een stroef gevoel en kan ook pijnlijk zijn voor de ontvangende partij. Gebruik in ieder geval nooit een glijmiddel wat olie bevat, zoals vaseline, massage-olie of zonnebrandcreme, dit kan het latex van een condoom aantasten, zodat het niet meer veilig is. Het voelt ook minder lekker dan een speciaal gemaakt glijmiddel op water- of siliconenbasis. Je kunt bij anale seks een gewoon glijmiddel op waterbasis gebruiken, zoals Sensilube, maar er zijn ook speciale glijmiddelen voor, sommige op siliconenbasis. Dit laatste is vooral geschikt voor penetratie met de penis, omdat veel speeltjes ook van zacht en flexibel siliconen-materiaal gemaakt zijn en kunnen beschadigen door het gebruik van siliconen-glijmiddel. Als je sekst zonder speeltjes heeft een siliconen-glijmiddel wel veel voordelen. Ten eerste gaat het lang mee, zodat je niet halverwege moet bijvullen, en verder lost het niet op in water, zodat je ook onder de douche lekker kan glijden.In bovenstaand filmpje geeft Theodoor van Boven (Condomerie) advies over condoomgebruik bij anale
seks: let op de houdbaarheidsdatum, het CE-keurmerk en gebruik altijd voldoende glijmiddel. Aangeboden door Man tot Man.


Als je wel speeltjes gebruikt, kun je beter kiezen voor een speciaal anaal glijmiddel op waterbasis, dan gaan ze niet stuk. Het verschil met een gewoon glijmiddel is dat de vloeistof dikker is, zodat die langer meegaat en je niet tussendoor extra hoeft toe te voegen. Let daar dus op, als je het koopt, in dit geval is het hoe dikker hoe beter. Verder is er ook glijmiddel verkrijgbaar met een licht verdovende werking. Daarmee moet je wel uitkijken, want de ontvangende partij voelt zijn pijngrens minder. Je kunt dus ongewild een scheurtje of een andere beschadiging in de anus veroorzaken, wat pas voelbaar wordt als de verdoving uitgewerkt is en heel vervelend kan zijn. Van veel groter belang is dat je partner ontspannen is en je vooral veel glijmiddel gebruikt, zowel in de anus zelf als op het speeltje.


Starten met anale sex en sexspeeltjes voor anale sex


Het beste voor anale maagden is meestal om te beginnen met rimmen (ofwel kontlikken), of de anus alleen van buiten te prikkelen, zoals met het topje van een gewone vibrator. Dit werkt ontspannend, zodat de anus vanzelf wijder wordt en makkelijker pijnloos te penetreren is. Vervolgens ga je te werk met een klein speeltje, van niet meer dan 1,5 centimeter dik en 10 centimeter lang. Als dat comfortabel is, bouw je het verder op met een iets groter speeltje. Meestal kun je dat het beste pas bij de volgende sessie doen, en zo iedere keer de grenzen een beetje verleggen. De maten van anale speeltjes variëren om deze reden sterk, en lopen op tot  een lengte van 30 centimeter met een diameter van 5,0 centimeter. Een stuk groter dan de gemiddelde penis, dus!In bovenstaande video geeft Hjalmar informatie over gayseks voor beginners.
Het gaat over hoe de eerste keer is? Hoe men zich kan voorbereiden? En wat moet je zeker niet doen?


Aankoop van speeltjes

Je kunt ervoor kiezen om de speeltjes los te kopen in verschillende maten, maar er zijn ook sets verkrijgbaar speciaal voor beginners, met een stuk of vijf toys met een oplopende diameter. Meestal zijn dat dan kleine dildotjes.Dat is een stuk goedkoper, maar de kwaliteit is meestal minder Je kunt dan beter je geld besteden aan bijvoorbeeld een aantal butt-plugs in verschillende maten. Een butt-plug is een kleiner of groter voorwerpje van metaal of kunststof in een speciale vorm, die in je anus blijft zitten nadat je ze ingebracht hebt. Een butt-plug heeft een spitse neus, een dikker middengedeelte, en een slanke hals met een brede ring of rand aan de achterkant, die zorgt dat de plug niet naar binnen kan schieten, maar gewoon blijft zitten.

Ook zijn er dildo’s en vibrators die speciaal gemaakt zijn om de anus te prikkelen als je net begint. Die hebben een slanke top en lopen langzaam breder uit, zodat ze makkelijk in te brengen zijn en je door geleidelijk dieper te penetreren ook meteen de anus ermee kan oprekken. Deze speeltjes zien er vaak uit als een staaf en zijn gemaakt van zacht aanvoelende, flexibele siliconen. Vaak zijn ze zo gevormd dat je ze ook als een strap-on kunt gebruiken. Het brede deel kan dan in de geoefende anus, terwijl het smalle uiteinde de beginner penetreert. Zo kun je elkaar neuken!


Hygiëne


Wat je ook niet moet vergeten bij het gebruik van anale speeltjes is hygiëne en mogelijke besmetting met een SOA. In het geval van homoseksuele mannen zijn de gevaarlijkste overdraagbare ziektes het HIV-virus en Hepatitis C. Tenzij je een monogame relatie hebt, en je allebei getest bent, moet je je speeltjes of niet onderling uitwisselen, of er een condoom omheen doen. De meeste speeltjes kun je schoonmaken met lauw water en zeep, maar beter is nog om ze te ontsmetten, dan weet je zeker dat je veilig bezig bent. Gebruik hierbij geen chloor of alcohol, en kook de speeltjes ook niet uit. Alcohol ontsmet namelijk niet 100% en chloor en uitkoken in water kunnen je speeltjes ernstig beschadigen. Je kunt beter kiezen voor propalalonol of betadine, of nog liever een van de speciale schoonmaakmiddelen voor speeltjes. Die laatste zijn makkelijk te krijgen in (leer)seksshops of bij een webwinkel die in speeltjes handelt. Verder kan het prettig zijn om eerst een klisma, ook wel anaaldouche, te gebruiken. Dit zijn kleine spuitjes met vloeistof, die je in de anus spuit, en zo lang mogelijk  binnenhoudt voor je naar het toilet gaat. Op die manier maak je je endeldarm leeg en zit er geen ontlasting in de weg. Ze zijn gewoon verkrijgbaar bij de apotheek en ook bij sommige shops.


Dildo's en vibrators


Als je eenmaal gewend bent aan penetratie, kan het feest echt beginnen. Je kunt ten eerste een gewone dildo of vibrator gebruiken. Vroeger waren dat nogal klinisch uitziende staafjes van hard plastic, met maar één trilstand, maar tegenwoordig heb je ze in alle vormen, kleuren, maten en materialen. Je hebt de realistische varianten, die er uitzien en aanvoelen als een echte penis, inclusief eikel, aderen en balzak, maar er zijn ook uitgesproken design-modellen. Die zijn vaak gemaakt van siliconen en hebben een bijzondere ergonomische en esthetische vormgeving en diepe of juist heel felle kleuren. Vibrators hebben tegenwoordig wel tien trilstanden en sommige kunnen ook roteren of stoten, en ze zijn allemaal makkelijk te bedienen met de knopjes aan de onderkant.


Dildo's en vibrators
Dildo’s en vibrators zijn er tegenwoordig in alle kleuren, formaten en vormen. Je kan het zo gek niet bedenken het bestaat.


Ook heb je de duo-vibrator, een apparaatje waarmee je elkaar kan neuken. Een duo-vibrator is gemaakt van flexibele kunststof en is dun in het midden, maar loopt breed uit aan beide uiteinden. De ene kant kun je in je eigen anus doen, terwijl je het andere uiteinde inbrengt bij je partner. Zo kun je elkaar tegelijkertijd penetreren. Ze zien er meestal uit als een staaf, maar je hebt ook varianten in een gebogen vorm. Heel bijzonder is de dildo van glas, die kun je namelijk warm of koud maken. Je legt hem een uurtje in heet water of in de vriezer, en je partner zal niet weten wat hem overkomt! Voor de echte fans is er de XXL dildo of vibrator, die er meestal realistisch uitziet en soms wel zo’n 40 centimeter lang is. Er zijn er ook dildo’s en vibrators die speciaal gemaakt zijn om de prostaat van binnen uit te simuleren, de zogenaamde P-spot dildo of vibrator.

Je P-spot bevindt zich onder het stukje vlees tussen de ballen en de anus, en je kunt hem ook stimuleren door van buitenaf druk op die plek uit te oefenen, terwijl je tegelijkertijd de penis stimuleert. Dit zorgt voor een dubbel orgasme, wat veel dieper is dan normaal en door je hele lichaam heen golft. Een P-spot dildo of vibrator heeft een nog veel heftiger effect, omdat ze zo gevormd zijn dat ze van binnenuit de prostaat stimuleren. Ze zien eruit als een dun, licht gekromd staafje, met een klein gebogen kopje aan de bovenkant. Hiermee kun je na enige oefening de P-spot rechtstreeks prikkelen, terwijl je tegelijkertijd de penis stimuleert met je hand of je mond, of een zogenaamde sleeve. Het orgasme zal overweldigend zijn!


Andere sexspeeltjes (niet anaal)


Tot zover de anale speeltjes, maar er is nog veel meer te beleven voor homo’s in de erotische speelgoedwinkel. Natuurlijk heb je de bekende cock-ring, vibrerend of niet. Een cock-ring is een metalen ring of een band die je om de basis van je penis doet, en soms ook om je ballen,  zodat er meer bloed in de penis blijft zitten. Dit maakt niet alleen je penis gevoeliger, maar ook groter. Je krijgt er een keiharde erectie van die lang aanhoudt. Ook je orgasme wordt uitgesteld als je een cockring gebruikt, zodat je langer kunt neuken. Veel populaire cockrings hebben ook een anaal-plug, om je genot nog verder te verhogen. Het gebruik van metalen ringen brengt echter wel wat risico met zich mee. Ze moeten echt precies passen; als ze te groot zijn voel je er niets van, maar als ze te klein zijn kunnen ze vast gaan zitten en de bloedtoevoer belemmeren, wat behoorlijk pijnlijk kan zijn. Je kunt beter kiezen voor een elastische cock-ring van leer of kunststof, dan weet je zeker dat je geen problemen krijgt. Het voordeel van een siliconen cockring is dat sommige ook vibreren! Zo wordt het extra spannend, ook voor je partner.


Een ander spannend speeltje is de zogenaamde sleeve, ook wel peniskoker genoemd.
Een peniskoker ziet eruit als een kunststof huls die je om je penis kan doen en heen en weer bewegen, vaak met ribbeltjes of puntjes aan de binnenkant om het genot te verhogen. Soms hebben ze ook een trilfunctie, ook wel eikelvibrator genoemd. Je kunt ze voor jezelf gebruiken, maar ook om je partner mee te verwennen. Een sub-variant  is de penisvergroter, waarmee je je penis tot wel 40 centimeter langer kunt maken en waar je ook mee kan neuken. Een sleeve is meestal ergonomisch gevormd en is van hard plastic, maar penisvergroters zien er echt uit en voelen vaak realistisch aan.

Sommige andere sextoys voor mannen zijn eigenlijk bedoeld om voor jezelf te gebruiken, de zogenaamde masturbators, maar je kunt ze net zo goed in je liefdesspel met je partner betrekken. Beroemd is de Fleshjack, een apparaatje dat er van de buitenkant uitziet als een soort zaklamp, maar van binnen bekleed is met heel zachte kunststof, die net zo aanvoelt als echte huid. Het is handig van formaat en makkelijk schoon te maken, ook aan de binnenkant. Hiermee kun je je partner heerlijk masturberen, al dan niet met een anaalspeeltje erbij.

Ook bekend is de wegwerp-masturbator, ook wel bekend onder de merknaam Tenga, die de vorm heeft van een eitje. Dit is vooral handig onderweg, want ze zijn zo klein dat ze in je binnenzak passen. Je kunt ze maar één keer gebruiken en je kunt ze niet schoonmaken. Aan de andere kant zijn ze niet duur, maar wel makkelijk om mee te nemen. Je weet immers niet wie je tegenkomt!


Wil je andere informatie lezen over sex speeltjes bekijk dan de algemene sex speeltjes pagina.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden.

Mis het niet, voor het te laat is!