Parenclub Utrecht? Vind hier alle parenclubs in Utrecht!
Parenclub Utrecht

Parenclub Utrecht

Utrecht is een van de vier grootste steden in Nederland en is gelegen in het centrum van de provincie Utrecht . Door de centrale ligging oostelijk van de Randstad is het een belangrijk vervoersknooppunt. Hier is dan ook het Spoormuseum gevestigd. De stad kent drie universiteiten, onder andere de Rijksuniversiteit Utrecht, en er wonen relatief veel jonge mensen. Het zeer levendige uitgaansleven is dan ook voornamelijk een studenten-aangelegenheid met het muziekcentrum Vredenburg, danscafé Tivoli en enkele poppodia, waaronder EKKO en Stairway from Heaven. De laatste is opgericht door de bekende zanger Henk Westbroek en er wordt voornamelijk rockmuziek gespeeld. Op de Oude Gracht en de Nieuwe gracht zijn talloze cafés gevestigd, waarvan het punk-café België het bekendste is.

Parenclub Utrecht? Bekijk hier de parenclubs in Utrecht of in de regio van Utrecht.

Utrecht is omgeven door een singel en langs de grachten (werven) in het historische centrum zijn talloze restaurantjes en terrasjes te vinden. Winkelen kan in het enorme complex Hoog-Catharijne, dat ook het station herbergt. Verder is in Utrecht de Jaarbeurs gevestigd en wordt er ieder jaar het Nederlands filmfestival gehouden. De stad was de locatie van de beroemde film Amsterdamned van regisseur Dick Maas. Middenin Utrecht staat de Dom van Utrecht, een kerk waar het Nederlandse bisdom is gehuisvest en die een 112 meter hoge toren heeft. De bewoners van Utrecht heten geen Utrechtenaren, maar Utrechters. Dit omdat in de volksmond Utrechtenaar homoseksueel betekent. Swingers in Utrecht hebben een rijke keuze aan mogelijkheden om uit te gaan; binnen een straal van 50 kilometer zijn vier clubs gelegen. Het dichtste bij, in de randgemeente Maarssen, zit Club L’ Amourette en in Amsterdam, op 40 kilometer afstand vind je SamePlace en Showboat. Verder zijn er veel mogelijkheden voor swingers in Hilversum. Ten slotte, in het middeleeuwse Muiden, ligt parenclub Fata Morgana op 27 kilometer afstand.


Parenclub Amouret'te

Parenclub L'Amourette

Club L’Amourette is een bijzonder vrouwvriendelijke plek met alle denkbare faciliteiten. Naast een bar- en dansgedeelte, buffet  en intieme zithoekjes zijn er verschillende erotische kamers, een dark room, een Turks stoombad, een sauna en een whirlpool. Met name voor heren geldt: Nee is nee en hier wordt ook de hand aan gehouden. Als vrouw kunt je dus rustig op zoek naar een avontuurlijke avond. Thema’s zijn de Actieve Avond en de Exclusieve Party. De Actieve Avond is voor de echte doeners, die gericht seks willen. Niet heel geschikt voor beginners, dus, die kunnen beter op een gewone avond komen. Ook hier geldt: Niets moet, bijna alles mag!


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!