Parenclub Veenendaal? Vind hier alle parenclubs in Veenendaal!
Parenclub Veenendaal

Parenclub Veenendaal

Parenclub Veenendaal of parenclubs in de regio van Veenendaal? Veenendaal is een stad in de Nederlandse provincie Utrecht en ligt tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Het is één van de grootste steden in de provincie met ruim 64.000 inwoners. Veenendaal is gebouwd in een veengebied en in vroeger tijden draaide de economie van de stad op de turfstekerij. Toen het gebruik van kolen uit Limburg de belangrijkste energievoorziening werd, en de industrialisatie opkwam, werd Veenendaal een producent van wol, textiel en sigaren. Veenendaal ligt in de zogenaamde Bijbelgordel en de inwoners zijn overwegend christelijk.

Parenclub Veenendaal? Bekijk hier de parenclubs in Veenendaal of in de regio van Veenendaal.

Naast de rijke natuur rond Veenendaal is er in de stad zelf ook wel het een en ander te beleven. Theater- en kunstliefhebbers kunnen terecht bij theater de Lampegiet en de Cultuurfabriek. In het centrum vind je zo’n 350 winkels, dus je kunt er ook lekker shoppen. Het nachtleven speelt zich af in het centrum met onder andere café De Blauwe Olifant en de nachtclub Mundo. Veenendaal zelf kent geen parenclub, maar op 31 kilometer afstand in Maarssen is er wel één, Parenclub L’Amourette.


Parenclub Amouret'te

Parenclub L'Amourette

Parenclub L' Amourette ligt aan de westelijke grens met de stad Utrecht en heeft bijzonder veel faciliteiten. Naast een bar- en dansgedeelte, buffet en zithoekjes zijn er ook een aantal erotische kamers, een darkroom, een Turks Bad, een sauna en een whirlpool. Vrouwen alleen hebben bij deze club een streepje voor en je wordt met alle égards behandeld. Alles mag, maar nee blijft nee. Er wordt relatief weinig aan speciale thema’s gedaan, afgezien van de Actieve Avond, voor mensen die echt gericht op zoek zijn naar seks, en de Exclusive Party, die meer een erotische clubavond is. Op alle andere avonden is het heerlijk erotisch ontspannen in een vriendelijke, gezellige sfeer.


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!