arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Parenclub en swinger community

De grootste online parenclub community van Nederland & België!

8 jaar

Toonaangevend in Nederland & België

20.000+

Bezoekers per maand

1.000+

Gratis swinger blogs

Tijdelijke community aanbieding, mis het niet!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Parenclub vinden?

Alle parenclubs van Nederland, België & Duitsland online op onze website. Meer dan 100+ parenclubs!

Databank

Meer dan 1000+ gratis artikelen van swingen tot sexstandjes. Gewoon omdat het kan om te delen!

Boeken

Online boek van Parenclub.eu. Het ultieme naslagwerk voor beginnende - en ervaren swingers!

Meer artikelen over swingen & parenclubs

1.000+ artikelen over swingen, parenclubs en sex in ons swinger archief.


Voorkom de meest gemaakte fouten tijdens het swingen 

Hoe werkt het swingen in Nederland en België? Waar dien je rekening mee te houden als beginnende swinger? Wat zijn de tips voor ervaren swingers? Hoe zorg je dat je geen blauwtje loopt? Waar kan je allemaal swingen? Je mist een hoop informatie als je het grote swinger handboek van swinger autoriteit  Dorien Jansen niet hebt! Voorkom dat je niet alle informatie over swingen hebt. Swingen gaat over mensen en een eerste indruk kun je maar één keer maken. Voor kom swinger fouten!

Wat is een parenclub?

Een parenclub, of ook wel swingersclub genaamd is de spil in het web bij het swingen. Koppels die swingen leren elkaar kennen, online of in een club. Deze site is dé swingerclub community voor swingers en gemaakt door swingers. Naast de swingers spelen de clubs zelf een grote rol en hiermee is de cirkel volledig rond.

Clubs, swingers en een online community

Een club, locatie of (uitgaans)gelegenheid waar paren, stelletjes of alleenstaanden elkaar leren kennen en ontmoeten. Het doel is het hebben van een leuke avond en daarnaast indien er een seksuele aantrekkingskracht is, eventueel sex te hebben. Een avond start meestal met ‘normaal’ uitgaan. Later op de avond verandert de setting en switchen de bezoekers naar erotische kleding of lingerie. Zo wordt het meer erotisch uitgaan. In de meeste clubs heb je naast het uitgaan nog losse dans-, eet-, en relaxruimten. Veel clubs hebben kluisjes, een zwembad en sauna en zijn zeer streng op het gebied van hygiëne en omgangsvormen.

De basis van een avond is dus gewoon een gezellig, leuke en vooral ook spannende avond. Toch hoort seks vaak tot ook een van de onderdelen van een bezoek. Het is niet nodig om per se seks te hebben met andere mensen als stelletje of paar, je kan natuurlijk ook van elkaar genieten of gewoon eens komen rondkijken. Vaker is het ook het geval dat twee (of meerdere) stellen ruilen van partner. Deze partnerruil noemt men dan swingen. Ook gebeurt het dat er grotere groepen sex met elkaar hebben. Dit is dan vaak met alleenstaande die ook in de club zijn of met stellen die geïnteresseerd zijn in groepssex. Er zijn voor alle interesses verschillende ruimtes voorzien. Zo kan eenieder zelf kiezen of je gaat voor opzichtig en ontvankelijk of intiem en gereserveerd. De bezoekers van de clubs zijn de meest uitlopende mensen uit alle lagen van de bevolking. Zowel Nederland en België alsook Duitsland tellen een legio echte clubs. Je kan deze allemaal online op deze website bekijken.

Over Parenclub.eu

Op Parenclub.eu staan dagelijks voor nieuwe berichten, informatie over swingen en een community voor swingers in België en Nederland. Wij proberen een goed overzicht te geven van alle parenclubs in Nederland, België en Duitsland. Je kan hierdoor duidelijk en overzichtelijk zien wat er bij een parenclub te doen is.

Fijn dat je er bent!