Leer swingers kennen

Leer Nederlandssprekende swingers kennen

Gratis onbeperkt chatten met swingers

Ervaringen delen in het grootste forum

Gratis entrees voor bezoeken van clubs

Gratis lid worden

Blogs lezen

Gratis e-book voor beginners

Alle parenclubs uit de Benelux

3000+ blogs & informatie

Evenementen agenda

Meer lezen

Parenclub en swingerclub community

Parenclub als basis voor swingers. Zowel online als offline. Bij het bezoek van een parenclub in de landen of online afspreken via de community. Als lid kan je gratis gebruik maken van de gehele community. De community geeft momenteel podium aan meer dan 75 parenclubs in Nederland, België en Duitsland. Als gebruiker is de community geheel gratis. Het verdienmodel voor de community zit zich in advertentieopbrengsten. Daarnaast geloven wij door het delen van informatie dat meer swingers de community een warm hard toe dragen. Hierdoor levert de community zuivere informatie en zijn er meer voordelen door bijvoorbeeld kortingen en acties van parenclubs en adverteerders.

Onderneem nu actie en wees geen vreemde!

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Download E-book
Nog geen lid? Registreer nu!

Wat is een parenclub?

Een parenclub, of ook wel swingersclub genaamd is de spil in het web bij het swingen. Koppels die swingen leren elkaar kennen, online of in een club. Deze site is dé swingerclub community voor swingers en gemaakt door swingers. Naast de swingers spelen de clubs zelf een grote rol en hiermee is de cirkel volledig rond.

Clubs, swingers en een online community

Een club, locatie of (uitgaans)gelegenheid waar paren, stelletjes of alleenstaanden elkaar leren kennen en ontmoeten. Het doel is het hebben van een leuke avond en daarnaast indien er een seksuele aantrekkingskracht is, eventueel sex te hebben. Een avond start meestal met ‘normaal’ uitgaan. Later op de avond verandert de setting en switchen de bezoekers naar erotische kleding of lingerie. Zo wordt het meer erotisch uitgaan. In de meeste clubs heb je naast het uitgaan nog losse dans-, eet-, en relaxruimten. Veel clubs hebben kluisjes, een zwembad en sauna en zijn zeer streng op het gebied van hygiëne en omgangsvormen.

De basis van een avond is dus gewoon een gezellig, leuke en vooral ook spannende avond. Toch hoort seks vaak tot ook een van de onderdelen van een bezoek. Het is niet nodig om per se seks te hebben met andere mensen als stelletje of paar, je kan natuurlijk ook van elkaar genieten of gewoon eens komen rondkijken. Vaker is het ook het geval dat twee (of meerdere) stellen ruilen van partner. Deze partnerruil noemt men dan swingen. Ook gebeurt het dat er grotere groepen sex met elkaar hebben. Dit is dan vaak met alleenstaande die ook in de club zijn of met stellen die geïnteresseerd zijn in groepssex. Er zijn voor alle interesses verschillende ruimtes voorzien. Zo kan eenieder zelf kiezen of je gaat voor opzichtig en ontvankelijk of intiem en gereserveerd. De bezoekers van de clubs zijn de meest uitlopende mensen uit alle lagen van de bevolking. Zowel Nederland en België alsook Duitsland tellen een legio echte clubs. Je kan deze allemaal online op deze website bekijken.