Parenclub Amersfoort? Vind hier alle parenclubs in Amersfoort!
Parenclub Amersfoort

Parenclub Amersfoort 

Amersfoort is oorspronkelijk een middeleeuwse Hanzestad, centraal gelegen en daardoor een belangrijke doorgangsweg. Nog steeds is Amersfoort een knooppunt van treinverkeer. Het stadsgezicht, met zijn grachten, bruggen en poorten, is bekend en beschermd. De stad is gelegen in het oosten van de provincie Utrecht op 26 kilometer van de hoofdstad Utrecht, bij het natuurgebied de Heuvelrug. Zowel in Utrecht als in Amersfoort is veel te beleven. In Utrecht kun je heerlijk winkelen in het Hoog-Catharijne complex en er is een belangrijk muziekcentrum, Vredenburg.

Parenclub Amersfoort? Bekijk hier de parenclubs in Amersfoort of in de regio van Amersfoort


In Amersfoort zelf is dé uitgaansplek het Lieve Vrouwe Kerkhof, met theater de Flint en het zomerse Theaterterras. Amersfoort stond aan de wieg van de theaterroute Boulevard of Broken Dreams. Het Eemplein is het culturele hart van de stad met onder andere het Mondriaanhuis, een museum voor moderne kunst. In Amersfoort zelf is geen parenclub, dus swingers moeten uitwijken naar Utrecht, waar Parenclub L’Amourette zich bevindt.Parenclub Amouret'te

Parenclub L'Amourette

Parenclub L’Amourette is van alle gemakken voorzien voor echte erotische ontspanning. Natuurlijk zijn er een goed voorziene bar, een dansvloer, een buffet, intieme hoekjes, en erotische kamers, maar daarbij is er een darkroom, een Turks stoombad, een sauna en een whirlpool. De beste avond in L’Amourette is de woensdag, dan is er de Active Sensual Wednesday, een avond met erotische sfeer en spanning en veel actie, niet alleen op de dansvloer. Dit is een club voor de echte swingers, maar beginners krijgen veel aandacht en een rondleiding, na een drankje aan de bar om even te wennen. Wees er maar zeker van dat je terugkomt!


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!