Parenclub Assen? Vind hier alle parenclubs in Assen!
Parenclub Assen

Parenclub Assen

Parenclub Assen of een parenclub elders in Drenthe? Assen ligt in het noordelijke deel van de Nederlandse provincie Drenthe, waarvan het ook de hoofdstad is. De stad is de laatste honderd jaar sterk gegroeid en telt nu 67.000 inwoners. Daarvoor was Assen een espen-landschap. Assen is wereldberoemd omdat hier jaarlijks in de zomer de TT Assen wordt gereden, een motorwedstrijd die voorafgegaan wordt door de TT Nacht, een groot festival in de binnenstad.

Parenclub Assen? Bekijk hier de parenclubs in Assen of in de regio van Assen.


Assen kent een belangrijk cultuurcentrum, de Nieuwe Kolk, waar vijf bioscoopzalen zijn, diverse theaterzalen, de openbare bibliotheek , een appartementencomplex en een ondergrondse parkeergarage. Het uitgaansleven concentreert zich rond het centrum en voor winkels moet je ook in het stadshart zijn. Het grootste aanbod vind je in De Triade, een overdekt winkelcentrum. Swingers in Assen kunnen het beste uitwijken naar Groningen, waar binnen een straal van 40 kilometer twee parenclubs gevestigd zijn, Inn4love in Wagenborgen en Swingers Dream in Waterhuizen.


Parenclub Swingers Dream

Parenclub Swingers Dream

Parenclub Swingers Dream is gevestigd in een oude boerderij in het landelijke Groningen. De club heeft als één van de weinige geen dresscode, behalve op thema-avonden. Wel is er een bubbelbad, een sauna, diverse speelkamers en een rookruimte. Thema’s zijn: Erotic Dance party, Massage Gang Bang, Trance Party en de Afterparty. Deze club verhuurt ook kamers aan gelegenheids-stelletjes.

Parenclub inn4love

Parenclub Inn4love

Deze luxe club staat voor erotisch uitgaan in stijl op een echt landgoed met een grote tuin en een zwembad. De faciliteiten zijn uitstekend, met tien relaxkamers, een watermassage-kamer, een grote BDSM-kamer, een darkroom, een jacuzzi, discrete parkeergelegenheid en een rookruimte. Thema’s zijn de Gang Bang en de BDSM-avond, met een meester en een slavin. Ook mensen die nieuw zijn kunnen de laatste bezoeken, want er wordt veel aandacht besteed aan een rondleiding, eventuele vragen en een gastvrij onthaal.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!