Parenclub Swingers Dream in Waterhuizen (Groningen), lees hier meer!
Parenclub Swingers Dream in Waterhuizen
1 min. leestijd

Parenclub Swingers Dream in Waterhuizen

Aan de Winschoterweg 30, 9609 PD, te Waterhuizen in de provincie Groningen vind je de luxe Parenclub Swingers Dream. De club is een combinatie van een erotisch café én een parenclub. Hier is ook iedereen van harte welkom.

Meer informatie

De club organiseert naast de gewone dagen ook speciale thema avonden en party’s, voorbeelden hiervan zijn de Trancelisious avonden, de gangbang avonden, de BSDM middagen, De white party en de gemaskerde orgie. Wil je weten wanneer deze avonden gepland zijn, kijk dan op de website in de agenda, daar staan de juiste datums en tijden vermeld. De entreeprijs voor paren en alleengaande vrouwen is gratis, maar er is wel een minimum bedrag wat men moet besteden in de bar. Alleengaande mannen betalen wel een entreeprijs, en daarnaast hebben ook zij een minimum bedrag wat men in de bar moet besteden.

Thema-avonden bij Swingers Dream

Op de zondagen worden wel eens speciale party’s gehouden, meer informatie over de openingstijden van die party’s zijn dan te vinden op de website. Bij Swingers Dream wordt geen dresscode gehanteert, maar bij enkele thema party’s kan er wel een dresscode gelden, deze wordt dan bij de activiteit op de website aangegeven. Ook zijn er bij Swingers Dream diverse relax ruimten, sauna en bubbelbad, waar je als bezoeker gebruik van kunt maken. Gebruik van condooms, handdoeken en kledinglockers is gratis.

Parenclub Swingers Dream Bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Update! Parenclub Swingers Dream is begin 2020 in de vik gestoken. De eigenaar heeft vervolgens geen toestemming gekregen om de club opnieuw op te bouwen. Dit betekent helaas dat deze parenclub vanaf dat moment niet meer te bezoeken is. Mocht u alsnog op zoek zijn naar een parenclub in de regio, de dichtsbijzijnde parenclub is Parenclub Inn4love in Wagenborgen.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen