Parenclub Swingers Dream

Parenclub Swingers Dream in Waterhuizen

Aan de Winschoterweg 30, 9609 PD, te Waterhuizen in de provincie Groningen vind je de luxe Parenclub Swingers Dream. De club is een combinatie van een erotisch café én een parenclub. Hier is ook iedereen van harte welkom.

Openingstijden + locatie

Swingers Dream is op de volgende 4 dagen geopend:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11.00 – 19.00 uur
Donderdag11.00 – 19.00 uur
Vrijdag20.00 – 02.00 uur
Zaterdag21.00 – 04.00 uur
ZondagZie website

Meer informatie

De club organiseert naast de gewone dagen ook speciale thema avonden en party’s, voorbeelden hiervan zijn de Trancelisious avonden, de gangbang avonden, de BSDM middagen, De white party en de gemaskerde orgie. Wil je weten wanneer deze avonden gepland zijn, kijk dan op de website in de agenda, daar staan de juiste datums en tijden vermeld. De entreeprijs voor paren en alleengaande vrouwen is gratis, maar er is wel een minimum bedrag wat men moet besteden in de bar. Alleengaande mannen betalen wel een entreeprijs, en daarnaast hebben ook zij een minimum bedrag wat men in de bar moet besteden.

Themaavonden bij Swingers Dream

Op de zondagen worden wel eens speciale party’s gehouden, meer informatie over de openingstijden van die party’s zijn dan te vinden op de website. Bij Swingers Dream wordt geen dresscode gehanteert, maar bij enkele thema party’s kan er wel een dresscode gelden, deze wordt dan bij de activiteit op de website aangegeven. Ook zijn er bij Swingers Dream diverse relax ruimten, sauna en bubbelbad, waar je als bezoeker gebruik van kunt maken. Gebruik van condooms, handdoeken en kledinglockers is gratis.

Evenementen en feesten bij Swingers Dream

Let op: wij tonen hier geen feesten van Swingers Dream aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Swingers Dream

Fotoalbum van Swingers Dream

Parenclub Swingers Dream Bar
Parenclub Swingers Dream

Swingerverhalen en reviews van Swingers Dream

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Swingers Dream. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers