Parenclub Bergen op Zoom? Vind hier alle parenclubs in Bergen op Zoom!
Parenclub Bergen

Parenclub Bergen op Zoom

Parenclub Bergen op Zoom of een parenclub aan het zoeken in de regio van Bergen op Zoom? Bekijk hier je mogelijkheden. Bergen op Zoom is een gemeente en een stad in het uiterste westelijke puntje van de  provincie Noord-Brabant in Nederland. In 1213 verkreeg de plaats stadsrechten. In aanleg was Bergen op Zoom een handelsstad, een vissersstad  en een garnizoensstad. De meeste kazernes zijn echter verdwenen. Later draaide de economie van Bergen op Zoom op de ijzergieterij, de suikerfabricage, en de pottenbakkerij. Bergen op Zoom is namelijk gebouwd in een gebied met veel kleigrond. Ze maakt deel uit van het gebied rond de Deltawerken, een complex van dijken en waterkeringen dat is gebouwd na de Watersnoodramp in 1953. Bergen op Zoom kent maar liefst 500 monumenten en een groot aantal kloosters.
Parenclub Bergen op Zoom? Bekijk hier de parenclubs in Bergen op Zoom of in de regio van Bergen op Zoom.

Attracties in Bergen op Zoom zijn Trefpunt De Keet in het Amaliapark, de schouwburg De Maagd en een groot aantal bruine kroegen en Grand Cafë’s, met name in het gebied rond de Grote markt. Goed winkelen is het in het Paradegebied en het Vierkantje. In Bergen op Zoom is geen parenclub gevestigd, maar wel in het nabijgelegen plaatsje Rucphen tussen de bossen en de heide, en in en om Antwerpen in België. In Rucphen vind je parenclub Mystique en in Schoten, bij Antwerpen, de Circle Club.

Parenclub Mystique

Parenclub Mystique

Deze club heeft echt fantastische faciliteiten en organiseert ook nog eens veel feesten. Er zijn natuurlijk een bar met dansvloer en een buffet, maar ook een whirlpool, een sauna, een massagedouche, een darkroom, een spiegelkamer, en een groot aantal speelkamers met thema’s als Jungle, Strand en Verleiding. De laatste is een romantische kamer die je ook kunt afsluiten. Er is een bewaakte parkeergelegenheid. Thema’s zijn Lovergirl, Gigolo Night, Black Edition, Mega Gang Bang, Non-stop-sex-party, Tranny Night en Bi-Party.

Parenclub Circle Club

Parenclub Circle O Club

Dit is een club voor mensen die erotisch uit willen gaan met luxe, klasse en stijl. Naast de sfeervolle bar, het buffet en een rokersruimte zijn er een groot aantal speelkamers. Circle Club is ook de perfecte locatie voor een privé-feestje. Er is een groot aantal hotels in de buurt en een taxiservice. Thema’s zijn Fun4Four (stellen), Seksslavinnen, Nymphosluts, Pesidential Suite en In the VIP/Naked.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!