Parenclub Circle O Club

Parenclub Circle O Club in Schoten

Parenclub Circle O Club is te vinden aan de Brechtsebaan 264, te Schoten Belgie.
De bezoekers kunnen parkeren op de ruime parkeergelegenheid, maar het kan voorkomen dat het zo druk is dat de parkeerplaatsen vol zijn. Hiervoor bied de club bewaakte parkeerplaatsen aan buiten de club, en wordt er gezorgd dat je met een speciale shuffledienst van en naar de club gebracht word.

Openingstijden + locatie

Circle O Club is geopend op specifieke dagen. De openingstijden zijn als volgt:

1e donderdag v/d maand19.00 – 23.00 uur
3e donderdag v/d maand13.00 – 18.00 uur
4e donderdag v/d maand13.00 – 17.00 uur
Elke Zaterdag21.00 – 04.00 uur
1e zondag v/d maand15.00 – 20.00 uur
3e zondag v/d maand16.00 – 21.00 uur

Meer informatie

De club heeft een ruime dansvloer en meerdere kamers waar je gebruik van kunt maken. Tevens is er een gelegenheid om daar een diner te nuttigen. De entreeprijzen die gehanteerd worden liggen tussen de € 25,- en de € 150,- Daarnaast is een lidmaatschap van € 10,- per jaar verplicht. Tevens heeft de club een samenwerking met een taxibedrijf die de geile groepstaxi ritjes aanbied voor € 5- per ritje van en  naar de club. Dit is dan met groepjes mensen samen.

Themaavonden bij Circle O Club

De club werkt met een All-Inn formule dat wil zeggen dat alle dranken zijn inbegrepen, evenals hapjes finger-foods en diner, en ook het gebruik van condooms en handdoeken zijn inbegrepen. Bij de Circle O Club zijn er verschillende thema avonden en feesten met elk hun eigen publiek die op die avond welkom is. Zo zijn single mannen niet op de zaterdagen toegestaan. Verder hanteert de club een dresscode, en deze kan voor specifieke feesten aangepaste dresscode zijn, Deze staan dan vermeld op de website bij desbetreffende feest.

Evenementen en feesten bij Circle O Club

Let op: wij tonen hier geen feesten van Circle O Club aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Circle O Club

Fotoalbum van Circle O Club

Parenclub Circle O Club Kamer
Parenclub Circle O Club

Swingerverhalen en reviews van Circle O Club

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Circle O Club. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers