Parenclub Circle O Club in Schoten (Antwerpen), bekijk hier alle info!
Parenclub Circle O Club in Schoten
1 min. leestijd

Parenclub Circle O Club in Schoten

Parenclub Circle O Club is te vinden aan de Brechtsebaan 264, te Schoten Belgie. De bezoekers kunnen parkeren op de ruime parkeergelegenheid, maar het kan voorkomen dat het zo druk is dat de parkeerplaatsen vol zijn. Hiervoor bied de club bewaakte parkeerplaatsen aan buiten de club, en wordt er gezorgd dat je met een speciale shuffledienst van en naar de club gebracht word.

Meer informatie

De club heeft een ruime dansvloer en meerdere kamers waar je gebruik van kunt maken. Tevens is er een gelegenheid om daar een diner te nuttigen. De entreeprijzen die gehanteerd worden liggen tussen de € 25,- en de € 150,- Daarnaast is een lidmaatschap van € 10,- per jaar verplicht. Tevens heeft de club een samenwerking met een taxibedrijf die de geile groepstaxi ritjes aanbied voor € 5- per ritje van en naar de club. Dit is dan met groepjes mensen samen.

Parenclub Circle O Club

Thema-avonden bij Circle O Club

De club werkt met een All-Inn formule dat wil zeggen dat alle dranken zijn inbegrepen, evenals hapjes finger-foods en diner, en ook het gebruik van condooms en handdoeken zijn inbegrepen. Bij de Circle O Club zijn er verschillende thema avonden en feesten met elk hun eigen publiek die op die avond welkom is. Zo zijn single mannen niet op de zaterdagen toegestaan. Verder hanteert de club een dresscode, en deze kan voor specifieke feesten aangepaste dresscode zijn, Deze staan dan vermeld op de website bij desbetreffende feest.

Gastbloggen voor Circle O Club

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen