Parenclub Dordrecht? Vind hier alle parenclubs in Dordrecht!
Parenclub Dordrecht

Parenclub Dordrecht

Dordrecht is een middelgrote stad met een rijk verleden, dat nog terug te zien is aan de mooie architectuur in de binnenstad. Dordrecht wordt omgeven door drie rivieren en ligt op het Eiland van Dordrecht, dat ook weer door rivieren omsloten wordt. Daarmee is Dordrecht het drukst bevaarde waterknooppunt in Europa. Dichtbijzijnde steden zijn Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Delft. De schilder Albert Cuyp en de schrijfster Top Naeff komen uit Dordrecht.

Parenclub Dordrecht? Bekijk hier de parenclubs in Dordrecht of in de regio van Dordrecht.

Op het gebied van cultuur in Dordrecht is het Energiehuis een leuke attractie, een centrum van dans, muziek, en kunst. Verder is het Verzetsmuseum in deze stad gevestigd. Voor lekker eten en drinken moet je op het Schefferplein zijn, er is een bioscoop, The Movies, en in het centrum kun je lekker winkelen. Ieder jaar wordt in Dordrecht het Big Rivers Festival georganiseerd voor de pop- en rockliefhebbers. In Dordrecht zelf is tot nu toe geen parenclub, maar op 23 kilometer afstand in Moordrecht zit wel een parenclub, Fun4Two


Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4two

Ze is gelegen in Moordrecht, net buiten Dordrecht. Deze club is niet toegankelijk voor alleengaande mannen en richt zich op stellen en single vrouwen. Dat maakt de sfeer zeer vrouwvriendelijk en je kunt er ook alleen naartoe, er zal je niets overkomen. Het is een drukke club met iedere avond tussen de 70 en 90 stellen. Op zondag is er live-muziek. Dit is wel een parenclub met klasse en je dient dan ook zeer verzorgd te verschijnen, eerst in clubwear, daarna is lingerie of boxer. Er zijn verschillende speelkamers, die je ook kunt afsluiten als je geen publiek wilt. Thema’s zijn Candy Girls, Vaderdag (!), Ladies Night en Kinky at the Fun. Zaterdag is dansfeest bij Club Fun4Two, dan komt er voornamelijk jong publiek. Op zondag is er een wat rijper soort gasten en de vrijdagavond is voor mensen die actie willen. Prijzen zijn all-in, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Het proberen waard!


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!