Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4Two in Moordrecht

Centraal in de randstad bevindt zich op een unieke locatie Parenclub Fun4two. Fun4two is gevestigd in een sfeervolle boerderij gelegen aan de Middelweg 18 in het Zuid-Hollandse Moordrecht (bij Gouda) en is toegankelijk voor koppels en single vrouwen. Single mannen worden niet toegelaten.

Openingstijden + locatie

Fun4Two is open op de volgende dagen:

Vrijdag 21.00 – 03.00 uur
Zaterdag 21.00 – 04.00 uur
Zondag16.00 – 00.00 uur

Meer informatie

Door de goede sfeer staat er voor de club bijna altijd een korte wachtrij, waar je de gezellige sfeer al meteen zult proeven. Het leuke aan de club is dat je niet verplicht bent om meteen in lingerie of naakt rond te lopen, sterker nog, lingerie is verplicht en vroeger op de avond is het heel normaal om in je normale (maar stijlvolle) kleding een drankje te doen in het midden van de club, waar zich de bar, met zicht op de dansvloer bevindt en waar een vrolijke dj de sfeer er goed in weet te houden. Vanaf 23 uur wordt er vriendelijk doch dringend verzocht om de kleding wat te reduceren en lingerie tevoorschijn te halen. Je persoonlijke eigendommen en kleding kun je kwijt in een van de kluisjes waarna het avontuur kan beginnen.

Een mooi en spannend gangenstelsel binnenin de club maakt dat er een mystieke sfeer hangt waarbij erotische fantasieën in alle hoekjes van het pand kunnen worden geuit. Er zijn verschillende ruimtes waar niemand jullie ziet, maar ook is er een glorie-hole kamer waar dames van binnenin de heren kunnen verwennen die aan de buitenkant voorbij lopen. Er zijn ruimtes met verschillende toestellen, er is een orgie-zolder en in het pand is een heus sexdropje gecreëerd waarin in de verschillende huisjes allerlei spannende taferelen zich voordoen. Verder is er zowel binnen als buiten een prachtig zwembad en zelfs de rokersruimte is comfortabel en erotisch. De club kent meerdere verdiepingen met meerdere barretjes waardoor er verschillende plekjes zijn om even te genieten. Opvallend zijn de details in de club, zelfs de handvatten zijn oude penissen!

Themaavonden bij Fun4Two

Fun4two schenkt kwaliteitsproducten en merken, wat redelijk uniek is daar er meestal huismerken worden geschonken in veel all-inclusive formules. De club heeft geregeld themafeesten, op de website staat een agenda waarop alle feesten en avonden vermeld staan. Bijna iedere week is er wel een speciale avond in de club. Op de website kun je zien wat er die avond te doen is. Bijvoorbeeld zijn er gigolo avonden, waarbij verschillende heren klaar staat om jou of je partner te plezieren. 3x per jaar is er ook een speciale ladies-only night. De club bied je de mogelijkheid om te overnachten in één van de fun accommodaties die gelegen zijn op het terrein van de club. Zo kun je overnachten in een appartement, maar ook een echte pipowagen of cottage behoren tot de mogelijkheid.

Naast de mooie tuin is er ook een privé zwembad waar je gebruik van kunt maken tijdens je verblijf in de accommodatie. In de zomer maanden worden hier pool en gardenparty’s gehouden. Ook kun je overnachten bij een hotel in de omgeving en als je bij reservering aangeeft dat het een Fun4two boeking betreft betaal je een speciale prijs, deze hotels kun je op de website bekijken. Parkeren is mogelijk op het privé parkeerterrein, deze is door een hoog hek en bomen omgeven en alleen te verlaten via een automatisch sluitende poort.

Reserveren is alleen op zaterdags noodzakelijk.

Evenementen en feesten bij Fun4Two

Let op: wij tonen hier geen feesten van Fun4Two aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

16 november 2019 | SU

16 november 2019: 21:00 - 23:59

7 december 2019 | Gereserveerd

7 december 2019: 22:00 - 8 december 2019: 12:00

21 december 2019 | SU

21 december 2019: 21:00 - 22 december 2019: 21:00

Videotheek van Fun4Two

Fotoalbum van Fun4Two

Parenclub-Fun4Two-Kamer
Parenclub-Fun4Two-binnen

Swingerverhalen en reviews van Fun4Two

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Fun4Two. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers