Parenclub Zuid-Holland? Zoek je een parenclub in Zuid-Holland?

Parenclub Zuid-Holland

Parenclub Zuid-Holland? In de provincie Zuid-Holland is maar één parenclub te vinden, maar dat is dan ook een van de meest exclusieve clubs. Zuid-Holland ligt in de Randstad en is een stedelijk gebied met een groen hart, de Groenblauwe Slinger. Grote steden in Zuid-Holland zijn Rotterdam, Den Haag, Katwijk, Naaldwijk, Spijkenisse, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Vlaardingen en de gemeente Westland.

Er zijn 131 musea in de provincie en 92 theater- en muziekzalen. Keus genoeg dus om je erotische avond te combineren met culturele activiteit. De parenclub is gelegen in het plaatsje Moordrecht nabij de stad Gouda, die veel uitgaansmogelijkheden en lekker eten en drinken biedt. Zowel met de auto als met het OV is de club Fun4Two zeer makkelijk te bereiken en er is een discrete, beschutte parkeergelegenheid.

Top 3 parenclubs in Zuid-Holland

Parenclub Fun4Two

Parenclub SwingFun4You

Parenclub Showboat

Bekijk alle parenclubs in Noord-Holland.

Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4Two in Zuid-Holland

Parenclub Fun4Two trekt voornamelijk gasten uit de betere kringen en is een luxueuze gelegenheid voor stellen. De club laat geen alleenstaande mannen toe, wel single vrouwen. Er wordt een strikte dresscode gehanteerd, namelijk chique uitgaanskleding in het begin van de avond en sexy lingerie na 22.00 uur. Spijkerbroeken, gympen en partykleding zijn niet gewenst. Bij Parenclub Fun4Two ga je uit in stijl. We helpen daar een beetje bij door regelmatig modeshows te presenteren. Ook gaan we ervan uit dat je uiterlijk en je postuur aantrekkelijk zijn.


Er zijn ruimschoots mogelijkheden tot overnachting in de buurt van deze Zuid-Hollandse parenclub. De club heeft een eigen luxe cottage voor vier personen en er zijn genoeg hotels in de buurt, waar leden van de club met korting kunnen verblijven, zoals NH Capelle, Hotel Nieuwerkerk, en de Campanile in Gouda.


De club organiseert regelmatig feesten en op vrijdag is er altijd een bepaald thema, zoals Candy-girl, Close2Heaven (voor stellen) en (S)expert Night, voor degenen die actieve seks willen. Maar Parenclub Fun4Two heeft nog meer in de aanbieding met de Gigolo Night, Kinky at the Fun, Beetje bi=Best lekker, en een gezellige mix tijdens de All-in-night. Voor elk wat wils, dus.


Kom je voor het eerst bij Fun4Two in Zuid-Holland, dan hoef je niet zenuwachtig te zijn. Wij besteden veel aandacht aan nieuwe leden en je mag alles vragen, niets is gek of raar. Als je dat wilt, geven we je een rondleiding door het luxe pand met alle mogelijkheden en luxe faciliteiten. De prijzen zijn all-in, dus een drankje aan de bar of een bezoekje aan ons restaurant kost niets extra.

Parenclub SwingFun4You

Parenclub SwingFun4You

De prijzen die gehanteert worden bij Swingfun4you zijn laag en vanaf € 20,- euro. Afhankelijk van het soort feest wat er is wordt er een all-inn prijs gehanteert of worden drankjes apart afgerekend. Hiervoor mag je gebruik maken van alle faciliteiten van de club en het gebruik van de verschillende relaxruimten van de club. Er is genoeg parkeergelegenheid bij de club, alleen dit is wel betaald parkeren. Natuurlijk is er wel de mogelijkheid om iets verder weg te parkeren en dan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij Swingfun4you wordt gebruik gemaakt van een dresscode, en deze gaat gelijk bij binnenkomst al in. Reserveren voor de verschillende party’s is mogelijk via de website.

Meer lezen over parenclubs en swingen

Op parenclub.eu kan je niet alleen alle clubs in Nederland per provincie bekijken, maar ook meer lezen over onderwerp zoals swingen . Wekelijks schrijft onze redactie weer nieuwe blogs over alles wat met swingen en parenclubs te maken heeft. Zo zijn twee van onze recente artikelen: Hoe is swingen ontstaan in Nederland? en Wie zijn swingers? . Als je meer wilt lezen over swingen, kijk dan op onze overzichtspagina.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!