Parenclub Showboat

Parenclub Showboat in Zaandijk

Als je een unieke ervaring wilt hebben op gebied van het swingen, ga dan eens naar Parenclub Showboat. De club is gelegen aan de Lagedijk 328, 1544 BX, te Zaandijk. Bij de Showboat zijn zowel paren, alleengaande vrouwen en alleengaande mannen welkom. Alleengaande mannen dienen wel van te voren te reserveren.

Openingstijden + locatie

De tijden van de verschillende avonden kunnen verschillen, dit ligt aan de thema-avond wat die dag is. Showboat is op de volgende dagen geopend:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagZie Website
VrijdagZie Website
ZaterdagZie Website
ZondagZie Website

Meer informatie

Wil je zeker weten dat je op de juiste tijd aanwezig wilt zijn, dan kun je het beste even in de agenda op de website kijken. De prijzen van de Showboat liggen tussen de € 15,- en de € 90,-. Bij de Showboat betaal je een losse entreeprijs en daarnaast heb je een minimaal bedrag wat je moet besteden aan de bar. De club kiest bewust om niet met een all-inn prijs te werken.

Voor iedereen geldt er een dresscode, al kan deze dresscode per avond en themaparty verschillen. Wil je na een spannende avond niet meer naar huis rijden dan zijn er genoeg overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving.

Algemeen parenclub Showboat

Voor het opbergen van je persoonlijke spullen kun je gebruik maken van de kledinglockers die er zijn. Er zijn op de vrijdagavonden afwisselende thema party’s en avonden, zoals o.a de SM Fetish Play Party, Gangbang party’s, de Bi Fabulous party. Op de avond van de Bi Fabulous party worden hetero mannen niet toegelaten.

De Showboat is geopend op de volgende dagen: donderdag, vrijdag, zaterdag en de zondag. De tijden van de verschillende avonden kunnen verschillen, dit ligt aan de thema-avond wat die dag is.

Evenementen en feesten bij Showboat

Let op: wij tonen hier geen feesten van Showboat aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Showboat

Helaas zijn er geen filmpjes van Showboat bekend.

Fotoalbum van Showboat

parenclub-showboat-douche
parenclub-showboat-kluisjes

Swingerverhalen en reviews van Showboat

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Showboat. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers