Parenclub Swing Fun 4 You in Den Haag, bekijk alle info hier!
Parenclub SwingFun4You in Den Haag
1 min. leestijd

Parenclub SwingFun4You in Den Haag

Parenclub Swing fun 4 you is een parenclub die gelegen is aan de Weteringkade 113, 2515 AN, te Den Haag (Noord-Holland). Op de 3e en de laatste zaterdag van de maand, organiseert Swingfun4you verschillende themaparty’s. De club is relatief kleinschalig, maar daardoor ook laagdrempelig en intiem.

Meer infomatie

Een aantal van de party’s die je kunt verwachten zijn:

Sextravaganza, dit is een avond voor o.a. koppels, vrouwen, mannen, T-girls, gangbanglovers, meesters en slaven. De party TeasetoPlease, is een chique party voor koppels en vrouwen. SwingFun4You Fetish Play Party is een kinky party voor koppels en vrouwen. Birotica is een feest voor biseksuele of nieuwsgierig paren, vrouwen, mannen en T-Girls. SwingFun4You Trio Night is natuurlijk voor koppels, vrouwen en voor trio’s.

 

Parenclub Swing4you lounge

Thema-avonden bij Swingfun4you

De prijzen die gehanteert worden bij Swingfun4you zijn laag en vanaf € 20,- euro. Afhankelijk van het soort feest wat er is wordt er een all-inn prijs gehanteert of worden drankjes apart afgerekend. Hiervoor mag je gebruik maken van alle faciliteiten van de club en het gebruik van de verschillende relaxruimten van de club. Er is genoeg parkeergelegenheid bij de club, alleen dit is wel betaald parkeren. Natuurlijk is er wel de mogelijkheid om iets verder weg te parkeren en dan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij Swingfun4you wordt gebruik gemaakt van een dresscode, en deze gaat gelijk bij binnenkomst al in. Reserveren voor de verschillende party’s is mogelijk via de website.chten zijn: Sextravaganza, dit is een avond voor o.a. koppels, vrouwen, mannen, T-girls, gangbanglovers, meesters en slaven. De party TeasetoPlease, is een chique party voor koppels en vrouwen. SwingFun4You Fetish Play Party is een kinky party voor koppels en vrouwen. Birotica is een feest voor biseksuele of nieuwsgierig paren, vrouwen, mannen en T-Girls. SwingFun4You Trio Night is natuurlijk voor koppels, vrouwen en voor trio’s.

 

Parenclub Swing4you party

 

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub SwingFun4You
Weteringkade 113
2515 AN, Den Haag
Nederland

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Jan van Boheemen
Door

Jan van Boheemen

op 21 Jun 2022

Hallo, Ik heet Jan en ben 67 jaar jong. Ik zou graag eens een keer kennis willen maken met de club. Het staat boven op mijn verlanglijstje om eens naar een paren club te gaan. Ik heb geen ervaring. Is daar een mogelijkheid voor?

Joop
Door

Joop

op 21 Aug 2022

Ik zat als single eens te turen naar swingerclubs die ook alleenstaande mannen toelaat en waar feestjes ook gericht zijn op singles. Ik kwam o.a. dit tegen, maar volgens mij bestaat dit helemaal niet meer op de Weteringkade te Den Haag. Of wel?

Reactie plaatsen