Parenclub Swing Fun 4 You

Parenclub SwingFun4You in Den Haag

Parenclub Swing fun 4 you is een parenclub die gelegen is aan de Weteringkade 113, 2515 AN, te Den Haag (Noord-Holland). Op de 3e en de laatste zaterdag van de maand, organiseert Swingfun4you verschillende themaparty’s. De club is relatief kleinschalig, maar daardoor ook laagdrempelig en intiem.

Openingstijden + locatie

Swingfun4you heeft evenementen op verschillende dagen. Bekijk de agenda op de site van Swingfun4you voor de openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Meer informatie

Een aantal van de party’s die je kunt verwachten zijn:

Sextravaganza, dit is een avond voor o.a. koppels, vrouwen, mannen, T-girls, gangbanglovers, meesters en slaven. De party TeasetoPlease, is een chique party voor koppels en vrouwen. SwingFun4You Fetish Play Party is een kinky party voor koppels en vrouwen. Birotica is een feest voor biseksuele of nieuwsgierig paren, vrouwen, mannen en T-Girls. SwingFun4You Trio Night is natuurlijk voor koppels, vrouwen en voor trio’s.

Themaavonden bij Swingfun4you

De prijzen die gehanteert worden bij Swingfun4you zijn laag en vanaf € 20,- euro. Afhankelijk van het soort feest wat er is wordt er een all-inn prijs gehanteert of worden drankjes apart afgerekend. Hiervoor mag je gebruik maken van alle faciliteiten van de club en het gebruik van de verschillende relaxruimten van de club. Er is genoeg parkeergelegenheid bij de club, alleen dit is wel betaald parkeren. Natuurlijk is er wel de mogelijkheid om iets verder weg te parkeren en dan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij Swingfun4you wordt gebruik gemaakt van een dresscode, en deze gaat gelijk bij binnenkomst al in. Reserveren voor de verschillende party’s is mogelijk via de website.

Evenementen en feesten bij Swingfun4you

Let op: wij tonen hier geen feesten van Swingfun4you aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Swingfun4you

Helaas zijn er geen filmpjes Swingfun4you bekend.

Fotoalbum van Swingfun4you

Swingerverhalen en reviews van Swingfun4you

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Swingfun4you. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers