Parenclub Noord-Holland, alle parenclubs uit Noord-Holland

null

Parenclub Noord-Holland

In Noord- Holland zijn meerdere fantastische mogelijkheden om erotisch uit te gaan. Met grote steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, IJmuiden, Den Helder, Hoorn en Zaandam is het logisch dat er parenclubs in deze regio zitten. Voor alle clubs geldt: niets hoeft, (bijna) alles mag. Iedereen is welkom; dik, dun, klein, groot, als je er maar sexy uitziet ben je welkom. In Noord- Holland vind je onder andere de volgende parenclubs: Fata-Morgana, Club Paradise, Monique’s Parenclub en Erotisch café Sameplace.

In Noord- Holland zijn meerdere fantastische mogelijkheden om erotisch uit te gaan. Met grote steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, IJmuiden, Den Helder, Hoorn en Zaandam is het logisch dat er parenclubs in deze regio zitten. Voor alle clubs geldt: niets hoeft, (bijna) alles mag. Iedereen is welkom; dik, dun, klein, groot, als je er maar sexy uitziet ben je welkom. In Noord- Holland vind je onder andere de volgende parenclubs: Fata-Morgana, Club Paradise, Monique’s Parenclub en Erotisch café Sameplace.

Top 3 parenclubs in Noord-Holland

Parenclub Monique

Parenclub Fata Morgana

Parenclub Club Paradise

Bekijk alle parenclubs in Noord-Holland.

Parenclub Fata-Morgana in Noord-Holland

Parenclub Fata Morgana is de grootste in Nederland, met drie verdiepingen erotisch avontuur en stijlvolle ontspanning. Het pand is een zeer luxueus ingerichte boerderij in Muiden, vlakbij Amsterdam. De club heeft een sauna en een luxueuze lounge. Er is een gezellige bar en je kunt er ook eten. Fata-Morgana heeft ook een taxiservice die je voor 30,00 euro naar het dichtbijgelegen Van der Valk-hotel haalt en brengt. De parenclub is een echte swingersclub met veel activiteiten zoals de non-stop-sex party, de XXL Hot Erotic Mega Party, de Exxtreme Darkroom Night, Fata’s Erotic Dance Edition (met DJ) en de Happy Sunday Party Night. Let op: Deze parenclub is niet voor single heren.

Parenclub Club Paradise in Amsterdam

Deze goed ingerichte club heeft een sauna, een zwembad, een Turks stoombad, afzonderlijke erotische kamers, een bar en een luxe dansvloer. Parenclub Paradise is een nachtclub die open staat voor iedereen, stellen, mannen, vrouwen, homo’s, lesbo’s, bi’s dik, dun, groot, klein, iedereen is welkom. Je vindt hier erotiek, spanning, en avontuur. Ook wordt in deze club veel aan partnerruil gedaan. Iedere dag van de week heeft een thema, zoals Super Sexy Sunday, Naughty Saturday, Hot Friday en Steamy Hot Midweek. Het is een fijne club in Noord-Holland om contacten op te doen.

Parenclub Monique in Medemblik / Wieringerwerf

Vlakbij Amsterdam ligt deze gezellige parenclub waar ook veel vrouwen komen. Hier kun je sexy aangekleed aan de bar zitten, je begeven op de dansvloer en daarna…Nog veel meer! Natuurlijk is het alles mag en kan, maar je hoeft niets en nee is nee. Als je voor het eerst komt, nog wat onwennig, krijg je een uitgebreide rondleiding door het pand. Er worden regelmatig feesten georganiseerd, zoals Carribean, Hot Summer en zelfs Halloween. Lees hier meer over Parenclub Monique in Wieringerwerf.

Erotisch Café Sameplace in Amsterdam

Erotisch Cafe Sameplace is dé club in Noord-Holland waar echt alles kan, mag en gedaan wordt. Het is een zeer vrouwvriendelijk erotisch cafe, waar iedereen welkom is. Vrouwen, mannen, he, ho, bi, travestieten, transseksuelen, swingers, exhibistionisten, fetishisten en verder iedereen die nieuwsgierig is in Noord-Holland. De parenclub ligt hartje Amsterdam en er wordt van alles georganiseerd. Thema’s bij Sameplace zijn: Fetish Zone, BDSM Pure, Travestie Night, Men-only, Gay SM, the Game en noem maar op. Veiligheid staat voorop in deze club, we behandelen iedereen met respect.

Meer lezen over parenclubs en swingen

Op parenclub.eu kan je niet alleen alle clubs in Nederland per provincie bekijken, maar ook meer lezen over onderwerp zoals swingen . Wekelijks schrijft onze redactie weer nieuwe blogs over alles wat met swingen en parenclubs te maken heeft. Zo zijn twee van onze recente artikelen: Hoeveel wordt er geswingd? en Waarom swingen mensen? . Als je meer wilt lezen over swingen, kijk dan op onze overzichtspagina.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!