Erotisch café SamePlace

Erotisch café SamePlace in Amsterdam

Zoek je een vrouwvriendelijk erotisch café in Amsterdam? Ga dan naar Sameplace. Sameplace is te vinden aan de Nassaukade 120, 1052EC te Amsterdam. Bij Sameplace is iedereen welkom vanaf 18 jaar. Er bestaat voor iedereen de mogelijkheid om al hun fantasieën tot werkelijkheid te brengen.

Openingstijden + locatie

SamePlace is 7 dagen per week geopend. Wat verwacht je ook van een erotisch café in onze hoofdstad. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag19.00 – 24.00 uur
Dinsdag20.00 – 01.00 uur
Woensdag20.00 – 01.00 uur
Donderdag20.00 – 01.00 uur
Vrijdag20.00 – 03.00 uur
Zaterdag20.00 – 03.00 uur
Zondag22.00 – 03.00 uur

Meer informatie

Sameplace is één van de weinige clubs die 7 dagen in de week geopend is. Er zijn verschillende thema feesten en avonden. Zo is er bijvoorbeeld op de maandagavonden een avond uitsluitend alleen voor gay mannen, of er is een BDSM night en nog vele andere thema’s. Op de website staan alle avonden en feesten vermeld in de agenda.

Themaavonden bij SamePlace

Bij de thema avonden kunnen afwijkende dresscodes gelden, neem daarom ook altijd voor dat je komt een kijkje op de website wat de dresscode is. Bijvoorbeeld op de fetish-avond is een strikte fetish dresscode, en daar wordt ook op gecontroleerd, Er zijn voor de bezoekers kledinglockers waarin je je persoonlijke spullen in kunt bewaren. De verschillende thema-avonden en feesten hebben hun eigen entree gelden, kijk hiervoor bij de gewenste avond.

Bezoekers die vaker komen, die kunnen door club Sameplace een lidmaatschap aangeboden krijgen, waarmee je altijd toegang hebt bij de club. Dit maakt het betreden van club Sameplace in Amsterdam altijd makkelijk.

Evenementen en feesten bij Sameplace

Let op: wij tonen hier geen feesten van Sameplace aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Sameplace

Fotoalbum van Sameplace

Erotisch Café Sameplace
Erotisch Café Sameplace - kelder

Swingerverhalen en reviews van Sameplace

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. In deze verhalen delen andere swingers hun ervaringen, vertellen over spannende dingen die ze meegemaakt hebben of delen hun fantasieën. Zo bezochten bijvoorbeeld HD en Stella Sameplace. Lees hier de ervaring van HD en Stella bij Sameplace in Amsterdam.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers