Parenclub Fata Morgana in Muiden (Noord-Holland), bekijk hier alle info!
Parenclub Fata Morgana in Muiden
1 min. leestijd

Parenclub Fata Morgana in Muiden

Parenclub Fata Morgana is gevestigd in een grote boerderij in Muiden op 10 minuten afstand van Amsterdam en Almere en op 20 minuten afstand van Utrecht en Amersfoort, aan de Rijksweg 15, 1398 PN, te Muiden. Parkeren bij Fata Morgana kan gratis op de ruime en besloten parkeerplaats op het terrein van Fata Morgana.

Meer informatie

Alleengaande dames betalen de helft van de prijs voor stellen. Bij club Fata Morgana hebben ze verschillende party’s en thema avonden, wil je hierover op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan op de website voor de nieuwsbrief. Op een paar minuten afstand van club Fata Morgana liggen verschillende hotels. Dus wilt je overnachten of meerdere dagen komen genieten bij club Fata Morgana, dan kan je bij deze hotels een kamer boeken. Club Fata Morgana hanteert All-inn prijzen, dit is inclusief alle drankjes, eten en gebruik van alle faciliteiten van de club

Parenclub Fata Morgana Lounge

Thema-avonden bij Fata Morgana

Zodra je de 3 etage tellende boerderij betreed waan je je in een exotische oase. Fata Morgana is een club met vele faciliteiten waaronder o.a. vele luxe relaxruimtes en een modern saunacomplex. Bij mooi weer is de schitterende tuin van de club ook op zondags beschikbaar, hier kun je o.a. gebruik maken van de vele terrassen de zonneweide zwembad en andere faciliteiten. De club is alleen toegankelijk voor paren en alleengaande vrouwen, alleengaande mannen worden hier niet toegelaten. Lidmaatschap van club Fata Morgana is gratis en reserveren is alleen bij speciale party’s.

Parenclub Fata Morgana Lounge

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Fata Morgana
Rijksweg 15
1398 PN, Muiden (Noord-Holland)
Nederland
06-50485244

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen