Parenclub Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana in Muiden

Parenclub Fata Morgana is gevestigd in een grote boerderij in Muiden op 10 minuten afstand van Amsterdam en Almere en op 20 minuten afstand van Utrecht en Amersfoort, aan de Rijksweg 15, 1398 PN, te Muiden. Parkeren bij Fata Morgana kan gratis op de ruime en besloten parkeerplaats op het terrein van Fata Morgana.

Openingstijden + locatie

De openingstijden van Fata Morgana zijn als volgt:

Vrijdag (€95,- per stel)21.00 – 03.00 uur
Zaterdag (€120,- per stel)21.00 – 04.00 uur
Zondag (€100,- per stel)14.00 – 24.00 uur

Meer informatie

Alleengaande dames betalen de helft van de prijs voor stellen. Bij club Fata Morgana hebben ze verschillende party’s en thema avonden, wil je hierover op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan op de website voor de nieuwsbrief. Op een paar minuten afstand van club Fata Morgana liggen verschillende hotels. Dus wilt je overnachten of meerdere dagen komen genieten bij club Fata Morgana, dan kan je bij deze hotels een kamer boeken. Club Fata Morgana hanteert All-inn prijzen, dit is inclusief alle drankjes, eten en gebruik van alle faciliteiten van de club

Themaavonden bij Fata Morgana

Zodra je de 3 etage tellende boerderij betreed waan je je in een exotische oase. Fata Morgana is een club met vele faciliteiten waaronder o.a. vele luxe relaxruimtes en een modern saunacomplex. Bij mooi weer is de schitterende tuin van de club ook op zondags beschikbaar, hier kun je o.a. gebruik maken van de vele terrassen de zonneweide zwembad en andere faciliteiten. De club is alleen toegankelijk voor paren en alleengaande vrouwen, alleengaande mannen worden hier niet toegelaten. Lidmaatschap van club Fata Morgana is gratis en reserveren is alleen bij speciale party’s.

Evenementen en feesten bij Fata Morgana

Let op: wij tonen hier geen feesten van Fata Morgana aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Fata Morgana

Helaas zijn er geen filmpjes van Fata Morgana bekend.

Fotoalbum van Fata Morgana

Parenclub Fata Morgana Lounge
Parenclub Fata Morgana

Swingerverhalen en reviews van Fata Morgana

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Fata Morgana. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers