Parenclub Paradise in Amsterdam, bekijk alle info hier!
Parenclub Paradise in Amsterdam
2 min. leestijd

Parenclub Paradise in Amsterdam

In het bruisende hartje van ons land vind je een gezellige parenclub waar iedereen kan genieten van een erotisch avontuur. Parenclub Paradise is gevestigd in Amsterdam noord en beschikt over een ruime parkeergelegenheid waar men gratis kan parkeren. Ook in de omtrek van club Paradise kun je gratis parkeren. Club Paradise is een nachtclub met een erotisch tintje waar koppels, single dames en single heren van van alle geaardheden welkom zijn. Fantasieën mogen hier de vrije loop gelaten worden. De club is chique en stijlvol ingericht, met mooie details, een fraaie kooi, gebalanceerde verlichting, en uitnodigende baden.

Algemene informatie van parenclub Paradise

De club is geopend op de woensdag en donderdag van 20.00 tot 01.00 uur, de vrijdag en zaterdag van 20.00 tot 03.00 uur en op de zondag van 16.00 tot 01.00 uur. De prijzen van club Paradise variëren tussen de 50 en de 80 euro. De prijs die je betaalt als koppel is te besteden in de bar aan drankjes. Voor de single mannen zijn 2 softdrinks of 2 glazen bier inbegrepen in de entreeprijs.

Parenclub Paradise zwembad

De faciliteiten

Club Paradise beschikt o.a. over de volgende faciliteiten: een verwarmd zwembad, heerlijke sauna, Turks stoombad, darkroom, afgezonderde erotische kamers en een dansvloer, tevens zijn er overal voldoende handdoeken en gratis condooms beschikbaar. Iets wat je niet zomaar in iedere club vindt, is de mogelijkheid om een kamer af te sluiten. Zo kun je samen met jouw gezelschap zorgeloos genieten en voor wat meer zicht, is ook het zonneterras een klasse apart. Er zijn verschillende thema avonden bij club Paradise waar de koppels en de single mannen en vrouwen meer dan welkom voor een erotisch avontuur. Zo is er o.a. de Super Sexy Sunday, de Naughty Saturday met een speciale gast DJ, de Hot Friday of de Erotic Thursday. Verder worden er geregeld GangBangs georganiseerd bij club Paradise. Hier kun je als man, vrouw of koppel deelnemen aan een verleidelijk pornospel waarbij de dame volledig ter beschikking staat.

Verwacht wordt dat je binnenkomt in een spannende outfit. Dit kan bijvoorbeeld een boxershort zijn en voor de dames mooie lingerie, een sexy jurkje of andere uitdagende pakjes. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een sleutel voor een locker waar men de kleren en persoonlijke spullen in kan opbergen. Het is verboden om drugs te gebruiken binnen deze luxe parenclub en verder… kent Club Paradise (bijna) geen grenzen!

Parenclub Paradise hangstoel

Ook ontzettend leuk om te lezen

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. In deze verhalen delen andere swingers hun ervaringen, vertellen over spannende dingen die ze meegemaakt hebben of delen hun fantasieën.

Parenclub Paradise
Schaafstraat 26A
1021 KE , Amsterdam
Nederland
020-637 3416

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen