Parenclub Monique in Wieringerwerf

Anale seks

Parenclub Monique in Wieringerwerf

Parenclub Monique in Wieringerwerf is een half uurtje rijden van Amsterdam en op 10 minuten rijden van de afsluitdijk. Hier vind je een zeer discreet gelegen landhuis waarvan je aan de buitenkant niet kan zien, wat voor spannends er aan de binnenkant te vinden is. Parenclub Monique is gelegen op de Zuiderdijkweg 12 te Wieringerwerf en is toegankelijk voor koppels, maar ook voor single vrouwen en single mannen. De club beschikt over een groot parkeerterrein, waar zelfs campers geparkeerd mogen worden. Wanneer je even aangeeft dat je met een camper komt, regelen zij een mooi plekje op hun terrein en kun je op het parkeerterrein van de club overnachten.

Openingstijden + locatie

De openingstijden van parenclub Monique zijn verschillend. Bekijk de website van parenclub Monique voor de tijden.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Hoe werkt het bij parenclub Monique?

Parenclub Monique neemt alle tijd voor nieuwkomers. Indien gewenst krijg je als nieuwkomer een uitgebreide rondleiding, met tips en adviezen zodat alle verwachtingen van de avond, alleen maar kunnen overstijgen!

Club Monique biedt ervaring en professionaliteit, het beschikt over een rokerslounge met banken en een goed afzuigsysteem zodat het ook voor de roker comfortabel is. Omdat club Monique niet nieuw is in de branch, hebben ze een reputatie met mooie thema avonden opgebouwd. Denk hierbij aan Caribbeannight, Hotsummer en Halloweennight, discovery parties en de nymphonight. Bij de nymphonight is reserveren verplicht, de andere avonden behoeven geen reservering. Op de website van de club vind je een uitgebreide agenda van de komende thema-avonden.

Prijzen bij parenclub Monique

Club Monique hanteert een All-Inclusive systeem. Dit betekent dat de prijs inclusief onbeperkt eten en drinken, gebruik van handdoeken en condooms is. Ook is er een gratis afsluitbaar kledingkastje inbegrepen in de prijs. De prijzen variëren van 50 tot 85 euro per avond, per stel, afhankelijk van de geplande activiteiten die avond. Een single dame mag altijd voor 15 euro binnen, ongeacht het thema van die avond. Als single man betaal je tussen de 40 en 90 euro.

Bovenstaande prijzen worden gehanteerd wanneer je in het bezit bent van een VIP pas. Deze pas schaf je eenmalig aan en kost 30 Euro. Wanneer je geen VIP pas hebt, betaal je 5 euro meer per persoon. Voor het registeren van de VIP pas heeft de parenclub geen gegevens nodig, dit is dus geheel anoniem. Buiten kortingen bij de parenclub zelf, krijg je met deze VIP pas ook kortingen bij verschillende bedrijven en Van der Valk hotel Wieringermeer.

Club Monique wordt veel bezocht door single vrouwen, wat de club een goede sfeer geeft. Door goede condities en duidelijke regels binnenin de club, vinden veel singles wat ze zoeken binnen de muren van deze parenclub. Zo is er bijvoorbeeld een aparte kamer voor stellen die enkel andere stellen zoeken en zijn er nymphonights waar de single dames overheersen. Leuke extra: in de club, bevindt zich een kleine shop waar je leuke erotische producten kan kopen. Parenclub Monique is open van 20.00 of 20.30 uur (afhankelijk van de dag) tot 02.00 a 03.00 uur.

Evenementen en feesten bij Monique

Let op: wij tonen hier geen feesten van Monique aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

de Wippertjesmiddag voor maar 50 euro!!

16 januari 2019: 13:00 - 17:00

Spannend café Secret Dreams

16 januari 2019: 19:00 - 23:00

Onbeperkte sexmiddag 1 op 1 genieten

17 januari 2019: 13:00 - 17:00

Videotheek van Monique

Helaas zijn er geen filmpjes van Monique bekend.

Fotoalbum van Monique

Parenclub Monique Wieringerwerf
Parenclub Monique

Swingerverhalen en reviews van Monique

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Monique. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers

4 Reacties

 1. Yasmina en Martin Chouaiby 18 maart 2018 om 10:57 - Antwoorden

  Hallo wij zijn Yasmina en Martin, en willen graag aankomende maandag, dinsdag of woensdag voor een lekker gangbang komen.
  Zijn jullie open op deze dagen voor wij weer naar het buitenland gaan, wij wonen niet in Nederland.
  We zijn een mix stel uit Europa en Yasmina vind het heerlijk om zich zelf te erotisch te laten zien en hoop op een heerlijke gang bang met ongelimiteerd hoeveelheid mannen met lekkere groten pikken.
  Ik hoop dat jullie een van de dagen open te zijn om langs te komen.

  MVG, Yasmina en Martin

  • parenclub 19 maart 2018 om 11:41 - Antwoorden

   Hallo Yasmina en Martin,

   Parenclub Monique in Wieringerwerf is maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Bekijk de mogelijkheden van de parenclub eventueel in onze agenda of vraag voor advies in onze community.

   Hartelijke groet, Parenclub.eu

 2. Michella 14 juli 2018 om 11:52 - Antwoorden

  Ik zie dat er vanavond parenavond is bij Monique. Moet men zich vooraf inschrijven?

 3. Michella 16 juli 2018 om 12:03 - Antwoorden

  Wat is er deze week te doen bij Monique?

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.