Parenclub Monique

Parenclub Monique in Wieringerwerf

Parenclub Monique in Wieringerwerf is een half uurtje rijden van Amsterdam en op 10 minuten rijden van de afsluitdijk. Hier vind je een zeer discreet gelegen landhuis waarvan je aan de buitenkant niet kan zien, wat voor spannends er aan de binnenkant te vinden is. Parenclub Monique is gelegen op de Zuiderdijkweg 12 te Wieringerwerf en is toegankelijk voor koppels, maar ook voor single vrouwen en single mannen. De club beschikt over een groot parkeerterrein, waar zelfs campers geparkeerd mogen worden. Wanneer je even aangeeft dat je met een camper komt, regelen zij een mooi plekje op hun terrein en kun je op het parkeerterrein van de club overnachten.

Openingstijden + locatie

De openingstijden van parenclub Monique zijn verschillend. Bekijk de website van parenclub Monique voor de tijden.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Hoe werkt het bij parenclub Monique?

Parenclub Monique neemt alle tijd voor nieuwkomers. Indien gewenst krijg je als nieuwkomer een uitgebreide rondleiding, met tips en adviezen zodat alle verwachtingen van de avond, alleen maar kunnen overstijgen!

Club Monique biedt ervaring en professionaliteit, het beschikt over een rokerslounge met banken en een goed afzuigsysteem zodat het ook voor de roker comfortabel is. Omdat club Monique niet nieuw is in de branch, hebben ze een reputatie met mooie thema avonden opgebouwd. Denk hierbij aan Caribbeannight, Hotsummer en Halloweennight, discovery parties en de nymphonight. Bij de nymphonight is reserveren verplicht, de andere avonden behoeven geen reservering. Op de website van de club vind je een uitgebreide agenda van de komende thema-avonden.

Prijzen bij parenclub Monique

Club Monique hanteert een All-Inclusive systeem. Dit betekent dat de prijs inclusief onbeperkt eten en drinken, gebruik van handdoeken en condooms is. Ook is er een gratis afsluitbaar kledingkastje inbegrepen in de prijs. De prijzen variëren van 50 tot 85 euro per avond, per stel, afhankelijk van de geplande activiteiten die avond. Een single dame mag altijd voor 15 euro binnen, ongeacht het thema van die avond. Als single man betaal je tussen de 40 en 90 euro.

Bovenstaande prijzen worden gehanteerd wanneer je in het bezit bent van een VIP pas. Deze pas schaf je eenmalig aan en kost 30 Euro. Wanneer je geen VIP pas hebt, betaal je 5 euro meer per persoon. Voor het registeren van de VIP pas heeft de parenclub geen gegevens nodig, dit is dus geheel anoniem. Buiten kortingen bij de parenclub zelf, krijg je met deze VIP pas ook kortingen bij verschillende bedrijven en Van der Valk hotel Wieringermeer.

Club Monique wordt veel bezocht door single vrouwen, wat de club een goede sfeer geeft. Door goede condities en duidelijke regels binnenin de club, vinden veel singles wat ze zoeken binnen de muren van deze parenclub. Zo is er bijvoorbeeld een aparte kamer voor stellen die enkel andere stellen zoeken en zijn er nymphonights waar de single dames overheersen. Leuke extra: in de club, bevindt zich een kleine shop waar je leuke erotische producten kan kopen. Parenclub Monique is open van 20.00 of 20.30 uur (afhankelijk van de dag) tot 02.00 a 03.00 uur.

Evenementen en feesten bij Monique

Let op: wij tonen hier geen feesten van Monique aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Monique

Helaas zijn er geen filmpjes van Monique bekend.

Fotoalbum van Monique

Parenclub Monique Wieringerwerf
Parenclub Monique

Swingerverhalen en reviews van Monique

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Monique. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers