Parenclub Monique in Wieringerwerf in Wieringerwerf (Nederland)
Parenclub Monique in Wieringerwerf
2 min. leestijd

Parenclub Monique in Wieringerwerf

Parenclub Monique in Wieringerwerf is een half uurtje rijden van Amsterdam en op 10 minuten rijden van de afsluitdijk. Hier vind je een zeer discreet gelegen landhuis waarvan je aan de buitenkant niet kan zien, wat voor spannends er aan de binnenkant te vinden is. Parenclub Monique is gelegen op de Zuiderdijkweg 12 te Wieringerwerf en is toegankelijk voor koppels, maar ook voor single vrouwen en single mannen. De club beschikt over een groot parkeerterrein, waar zelfs campers geparkeerd mogen worden. Wanneer je even aangeeft dat je met een camper komt, regelen zij een mooi plekje op hun terrein en kun je op het parkeerterrein van de club overnachten.

Hoe werkt het bij parenclub Monique?

Club Monique biedt ervaring en professionaliteit, het beschikt over een rokerslounge met banken en een goed afzuigsysteem zodat het ook voor de roker comfortabel is. Omdat club Monique niet nieuw is in de branch, hebben ze een reputatie met mooie thema avonden opgebouwd. Denk hierbij aan Caribbeannight, Hotsummer en Halloweennight, discovery parties en de nymphonight. Bij de nymphonight is reserveren verplicht, de andere avonden behoeven geen reservering. Op de website van de club vind je een uitgebreide agenda van de komende thema-avonden.

Parenclub Monique neemt alle tijd voor nieuwkomers. Indien gewenst krijg je als nieuwkomer een uitgebreide rondleiding, met tips en adviezen zodat alle verwachtingen van de avond, alleen maar kunnen overstijgen!

Prijzen bij parenclub Monique

Club Monique hanteert een All-Inclusive systeem. Dit betekent dat de prijs inclusief onbeperkt eten en drinken, gebruik van handdoeken en condooms is. Ook is er een gratis afsluitbaar kledingkastje inbegrepen in de prijs. De prijzen variëren van 50 tot 85 euro per avond, per stel, afhankelijk van de geplande activiteiten die avond. Een single dame mag altijd voor 15 euro binnen, ongeacht het thema van die avond. Als single man betaal je tussen de 40 en 90 euro.

Bovenstaande prijzen worden gehanteerd wanneer je in het bezit bent van een VIP pas. Deze pas schaf je eenmalig aan en kost 30 Euro. Wanneer je geen VIP pas hebt, betaal je 5 euro meer per persoon. Voor het registeren van de VIP pas heeft de parenclub geen gegevens nodig, dit is dus geheel anoniem. Buiten kortingen bij de parenclub zelf, krijg je met deze VIP pas ook kortingen bij verschillende bedrijven en Van der Valk hotel Wieringermeer.

Club Monique wordt veel bezocht door single vrouwen, wat de club een goede sfeer geeft. Door goede condities en duidelijke regels binnenin de club, vinden veel singles wat ze zoeken binnen de muren van deze parenclub. Zo is er bijvoorbeeld een aparte kamer voor stellen die enkel andere stellen zoeken en zijn er nymphonights waar de single dames overheersen. Leuke extra: in de club, bevindt zich een kleine shop waar je leuke erotische producten kan kopen. Parenclub Monique is open van 20.00 of 20.30 uur (afhankelijk van de dag) tot 02.00 a 03.00 uur.

Parenclub Monqiue
Zuiderdijkweg 12
1771 SH Wieringerwerf (Noord-Holland)
Nederland
+31-227-555216
Twitter Parenclub Monique

Heb je iets ontdekt over Parenclub Monique dat onjuist is? Ontbreekt er informatie of wil je iets weten?

Klik hier voor de Parenclub Monique swingers groep in onze community.

Over de schrijver
De Parenclub.eu redactie publiceert teksten namens en door gebruikers van de swinger community Parenclub.eu.
Yvonne
Door

Yvonne

op 14 Oct 2020

Kan ik de vip pas nog bestellen? En wat voor gevolgen hebben de nieuwe corona regels voor jullie?Groetjes Yvonne

Dorien Jansen
Door

Dorien Jansen

op 23 Oct 2020

Hallo Ivonne,Dit zijn momenteel een van de laatste communicaties van Monique:BEPERKT OPEN....Afgelopen zaterdag waren wij onder bepaalde voorwaarden open als club. De geluiden van de aanwezige stelletjes waren zeer positief en eigenlijk hadden de aanwezige gasten maar één vraag. “Wanneer weer?”. Omdat de geluiden over onze aanpak zo positief waren hebben wij besloten om ook op 31 oktober en 1 november op deze manier open te gaan. Zaterdag 31 oktober hebben we een parenavond (alleen paren)voor maximaal 56 personen(28 stelletjes) Zondagmiddag 1 november hebben we een bi seks middag voor paren en singles voor 45 personen.Mogen wij dit wel? Jazeker en we doen dit in overleg met de gemeente. Wel zijn er beperkingen, want de Horeca moet gesloten zijn. Vandaar is de bar en keuken gesloten en zijn er geen alcoholische dranken. Ook mag er geen alcohol zelf mee worden genomen. Wel staan er diverse vitrines met flesjes, blikjes frisdranken en diverse soorten alcohol vrij bier welke je zelf af mag pakken en hebben we een tafel met voorverpakte muesli repen, koeken, mars, kitkat, lions en snickers. Ook deze mag jezelf afpakken. Beneden aan de tafeltjes mag men maximaal met vier personen zitten. Deze tafeltjes staan meer dan anderhalve meter bij elkaar vandaan. Er mogen geen stoelen worden bijgeschoven. Boven zijn alle kamers open en ook de suana’s en het Turksbad kunnen gewoon gebruikt worden!LET OP! Reserveren is momenteel zeker aan te raden en geeft 100% plaats garantie. Mocht de overheid de regels weer veranderen of er een volledige lockdown volgen dan kan het niet doorgaan, maar wij hopen dat natuurlijk niet.RESERVEER NU SNEL!

Reactie plaatsen