Parenclub Enkhuizen? Vind hier alle parenclubs in Enkhuizen!
Parenclub Enkhuizen

Parenclub Enkhuizen

Parenclub in Enkhuizen aan het zoeken? Enkhuizen is een plaats en een gemeente, gelegen in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De plaats is gelegen aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer. Enkhuizen is dan ook een trekpleister voor toeriste;, er is veel te doen op het gebied van watersport er er is een grote jachthaven. Vroeger stond Enkhuizen bekend als de “haringstad” vanwege de visserij die eeuwenlang de basis was van de economie in de stad. Enkhuizen heeft een bezienswaardig centrum en wordt door grachten doorsneden.

Parenclub Enkhuizen? Bekijk hier de parenclubs in Enkhuizen of in de regio van Enkhuizen.


Ook de oude vestingwallen zijn intact gebleven. Uitgaan in Enkhuizen doe je in de vele bruine, maritiem ingerichte kroegen of in de diverse nachtclubs die Enkhuizen te bieden heeft. Ook voor culinair genieten kun je in Enkhuizen terecht, met in het bijzonder de visrestaurants. Verder heeft Enkhuizen een pretpark, een museum en een theater, Dromedaris geheten. In Enkhuizen zelf is geen parenclub, maar in het nabijgelegen Medemblik vind je Parenclub Monique.
Parenclub Monique

Parenclub Monique

Deze club staat bekend als één van de gezelligste in Nederland. Naast een bar- en dansgedeelte zijn er natuurlijk speelkamers, maar het wellness-gedeelte is ook niet te versmaden. Er iis een sauna, een Turks bad en een massageruimte. Deze club is 100% discreet en je hoeft geen gegevens te delen. Voor beginners heeft de club een speciale voorziening. Je krijgt de eerste keer een uitgebreide rondleiding en je mag alles vragen wat je maar wilt. Staat het je dan niet aan, dan krijg je je geld terug! Activiteiten zijn: Discovery party, HE-BI Party (voor de doeners), Parenavond, Mannenavond en Naughty Friday.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!