Parenclub Enschede? Vind hier alle parenclubs in Enschede!
Parenclub Enschede

Parenclub Enschede

Enschede is een middelgrote Nederlandse stad in het uiterste oosten van Overijssel, op slechts een paar kilometer afstand van de Duitse grens. De stad ligt in de regio Twente en is de grootste stad in Overijssel, groter nog dan de hoofdstad Zwolle. In het verleden leunde de economie van de stad op de textielindustrie, die inmiddels helemaal is verdwenen. Er is nog wel het Textielmuseum, waar de oude kunst van het weven en verven wordt getoond. Een ander bekend museum is het Rijksmuseum Twente. Enschede heeft een haven en wordt doorsneden door verschillende beken. Het Concordia kunstcentrum is een trekpleister voor de stad

Parenclub Enschede? Bekijk hier de parenclubs in Enschede of in de regio van Enschede.

De muziek in Enschede is sterk bepaald door de Duitse muziek. Het Nationaal Muziekkwartier is hét centrum voor theater en popmuziek en heeft ook een conservatorium. Verder heeft de stad een relatief jonge universiteit, de Universiteit Twente. Ieder jaar wordt in Enschede een marathon gelopen. In de stad zelf of directe omgeving zijn geen parenclubs te vinden, je moet er dus echt op uit. In Utrecht zit een Nederlandse parenclub, voor de rest zijn er veel plaatsen in Duitsland aan de grens, vooral in de omgeving van Münster. Daar zijn parenclubs gevestigd, zoals Das bittersusse Kabinett, Swingerclub Amoroso, Parenclub Der Life en Swingerclub Garden. In Utrecht is één van de dichtstbijzijnde Nederlandse parenclub, Club L’ Ámourette.


Parenclub Amouret'te

Parenclub L'Amourette 

Deze bijzonder vrouwvriendelijke parenclub is gelegen in Maarssen, een randgemeente van Utrecht. Gelukkig voor de verre reizigers is er uitstekende hotelaccomodatie, onder andere het Carlton Hotel. Natuurlijk is er een gezellige bar met dansvloer, waar je je helemaal kunt laten gaan op de trendy muziek. Ook zijn er intieme zithoekjes en erotische kamers, die je al of niet op slot kunt doen. Verder is er een darkroom, een Turks stoombad, een sauna, een whirlpool en een echt restaurant, naast het gebruikelijke buffet. Op woensdag is hier de Actieve Avond, voor de echte swingers die wel iets verder gaan. Ook is er een exclusieve Party Avond. Voor iedereen geldt: nee is nee en de regel is wederzijds respect. Je hoeft dus niets, maar mag (bijna) alles, precies hoe het in een parenclub moet zijn!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!