Parenclub Overijssel, alle parenclubs uit Overijssel
Parenclub Overijssel

Parenclub Overijssel

Parenclub Overijssel? Het aantal parenclubs in Overijssel is zeer beperkt.  Het mooie Overijssel heeft veel te bieden alleen het aantal parenclubs is ver te zoeken. Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland met als hoofdstad Zwolle. Overijssel grenst in het noorden aan Drenthe, in het oosten aan Duitsland en in het zuiden en aan de provincie Gelderland. Verder in het uiterste westen aan Flevoland en in het noordwesten aan Friesland.

Bekijk de dichtstbijzijnde parenclubs

Parenclub Fata-Morgana in Noord-Holland

Dit is de grootste in Nederland, met drie verdiepingen erotisch avontuur en stijlvolle ontspanning. Het pand is een zeer luxueus ingerichte boerderij in Muiden, vlakbij Amsterdam. De club heeft een sauna en een luxueuze lounge. Er is een gezellige bar en je kunt er ook eten. Fata-Morgana heeft ook een taxiservice die je voor 30,00 euro naar het dichtbijgelegen Van der Valk-hotel haalt en brengt. De parenclub is een echte swingersclub met veel activiteiten zoals de non-stop-sex party, de XXL Hot Erotic Mega Party, de Exxtreme Darkroom Night, Fata’s Erotic Dance Edition (met DJ) en de Happy Sunday Party Night. Let op: Deze parenclub is niet voor single heren.

Parenclub Club Paradise in Amsterdam

Deze goed ingerichte club heeft een sauna, een zwembad, een Turks stoombad, afzonderlijke erotische kamers, een bar en een luxe dansvloer. Parenclub Paradise is een nachtclub die open staat voor iedereen, stellen, mannen, vrouwen, homo’s, lesbo’s, bi’s dik, dun, groot, klein, iedereen is welkom. Je vindt hier erotiek, spanning, en avontuur. Ook wordt in deze club veel aan partnerruil gedaan. Iedere dag van de week heeft een thema, zoals Super Sexy Sunday, Naughty Saturday, Hot Friday en Steamy Hot Midweek. Het is een fijne club in Noord-Holland om contacten op te doen.

Parenclub Monique in Medemblik / Wieringerwerf

Vlakbij Amsterdam ligt deze gezellige parenclub waar ook veel vrouwen komen. Hier kun je sexy aangekleed aan de bar zitten, je begeven op de dansvloer en daarna…Nog veel meer! Natuurlijk is het alles mag en kan, maar je hoeft niets en nee is nee. Als je voor het eerst komt, nog wat onwennig, krijg je een uitgebreide rondleiding door het pand. Er worden regelmatig feesten georganiseerd, zoals Carribean, Hot Summer en zelfs Halloween. Lees hier meer over Parenclub Monique in Wieringerwerf.

Erotisch Café Same Place in Amsterdam

Dit is dé club in Noord-Holland waar echt alles kan, mag en gedaan wordt. Het is een zeer vrouwvriendelijk erotisch cafe, waar iedereen welkom is. Vrouwen, mannen, he, ho, bi, travestieten, transseksuelen, swingers, exhibistionisten, fetishisten en verder iedereen die nieuwsgierig is in Noord-Holland. De parenclub ligt hartje Amsterdam en er wordt van alles georganiseerd. Thema’s bij Sameplace zijn: Fetish Zone, BDSM Pure, Travestie Night, Men-only, Gay SM, the Game en noem maar op. Veiligheid staat voorop in deze club, we behandelen iedereen met respect.

Meer lezen over parenclubs en swingen

Op parenclub.eu kan je niet alleen alle clubs in Nederland per provincie bekijken, maar ook meer lezen over onderwerp zoals swingen . Wekelijks schrijft onze redactie weer nieuwe blogs over alles wat met swingen en parenclubs te maken heeft. Zo zijn twee van onze recente artikelen: Hoe ziet een gemiddelde avond in een parenclub eruit? en Wat is het verschil tussen swingen en partnerruil? Als je meer wilt lezen over swingen, kijk dan op onze overzichtspagina.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!