Parenclub Hellendoorn? Vind hier alle parenclubs in Zwolle!

Parenclub Hellendoorn

Is parenclub Hellendoorn iets voor jou? Hellendoorn is een plaats in de gelijknamige gemeente, gelegen in het centrum van de Nederlandse provincie Overijssel. Het is eigenlijk een dorp, De plaats Hellendoorns telt slechts 6000 inwoners. Hellendoorn is beroemd door het Avonturenpark Hellendoorn en verder staat er een ijsfabriek, die onder andere Hertog-ijs maakt. De plaats is gelegen bij het natuurgebied de Sallandse heuvelrug. Naast het terrein van het pretpark is een groot poppodium, waar grote buitenlandse artiesten en bands optredens geven. Lekker eten in Hellendoorn doe je bij restaurant In de Tonne.  Er zijn ook een aantal kroegen. Winkelen in Hellendoorns is niet erg bijzonder, er is één groot winkelcentrum, voor winkels moet je in het nabijgelegen Nijverdal zijn. In Hellendoorn zelf is geen parenclub, zelfs in heel Overijssel niet. De beste en dichtstbijzijnde plek om naar uit te wijken is Parenclub Eroroma in zwinderen, Drenthe. De afstand met de auto is ongeveer 50 kilometer.

Parenclub Hellendoorn? Bekijk hier de parenclubs in Hellendoorn of in de regio van Hellendoorn.

Parenclub Euroma

Parenclub Eroroma

Parenclub Eroroma heeft twee afdelingen, het ene is een massagesalon en de andere is een parenclub. Er wordt weinig georganiseerd, maar de faciliteiten zijn uitstekend. Naast een bar, dans, en buffet gedeelte is er een jacuzzi, verschillende massagekamers, een darkroom, een SM-kamer, privé-kamertjes en een overdekt terras met haardvuur. De dresscode bestaat uit lingerie/boxer en gaat in om 21.00. Dames mogen ook in een sexy jurkje komen. De club is voornamelijk voor stellen en single vrouwen, alleengaande mannen worden alleen op speciale avonden toegelaten. Als man alleen kun je het beste je heil zoeken in Flevoland, een eindje weg, dus. Hier ligt Parenclub Party Players, waar single mannen wel welkom zijn.Klik hier voor meer parenclubs in Nederland.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!