Parenclub Eroroma in Zwinderen (Drenthe), bekijk hier meer info!
Parenclub Eroroma in Zwinderen
1 min. leestijd

Parenclub Eroroma in Zwinderen

Parenclub Eroroma is een parenclub uit Drenthe. Helemaal in het Noorden van ons land, in het Drenthse Zwinderen vind je parenclub Eroroma. De woorden die passen bij Eroroma zijn: laagdrempelig, gastvrij en sfeervol.

Meer informatie

Deze club in Zwinderen is geschikt voor de ervaren clubganger, maar zeker ook voor zij die voor de eerste keer een stap binnenzetten in een parenclub. Parenclub Eroroma is op zaterdag en de even weken open van 21.00 tot 3.00 uur voor stellen en dames, tenzij anders aangegeven. Even in je normale kleding blijven zitten dat is in deze club niet de bedoeling, meteen vanaf 21 uur geldt er namelijk een dresscode. De dresscode is: een sexy, passende outfit waar jij je prettig in voelt. Dit kan een erotisch jurkje of boxershort zijn, maar ook een extra spannend pakje of lingerie. Bekijk ook rustig de video van deze parenclub voor een kleine impressie.

Thema-avonden bij Eroroma in Zwinderen

Er komen veel swingers in de club. Men kan elkaar leren kennen in een van de dubbelbaden binnen of buiten, of in de relaxruimtes. Uniek voor parenclub Eroroma is het Romeinse badhuis waar je tijdens parenavonden gebruik van kunt maken. Hier adem je de romeinse sferen en voel je je al snel thuis door de laagdrempeligheid van de club. Er is ook een mooie bedstee, waar je dankzij de gordijnen kan genieten van je privacy. Verder heeft de club verschillende massagekamers met massage olie, douches, beveiligde kluisjes, condooms en handdoeken. Verder is er een eenvoudig warm- en koud buffet, onbeperkt drank naar keuze, buitenterras met vuurhaard en een mooie dansgelegenheid. Dit alles valt onder een all inclusive concept waarbij je als single-man of als stel 75 euro betaalt en als vrouw 35 Euro. Een creditcard wordt niet geaccepteerd, pinnen kan wel. Op de website van deze swingersclub vind je een agenda waarop je kunt zien of er die avond een parenavond, extra single (mannen/vrouwen) avond of een andere speciale avond op de planning staat. Parenclub Eroroma heeft een afgeschermde en beveiligde parkeerplaats voor auto’s en campers. Op 10 minuten rijden van de club vind je diverse hotels en om de club zelf te bereiken, mag je volgend adres invoeren op je navigatie: Burgermeester Legroweg 2, 7864 TK Zwinderen (Drenthe).

Parenclub Eroroma

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Eroroma
Burgemeester Legroweg 2
7864 TK, Zwinderen (Drenthe)
Nederland
0524 291 616

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen