Parenclub Helmond? Vind hier alle parenclubs in Helmond!
Parenclub HAelmond

Parenclub Helmond

Parenclub Helmond of een parenclub in de regio Helmond, Eindhoven, Venlo of Weert? Helmond is een historische stad, gelegen in de provincie Noord-Brabant, net oostelijk van de Eindhoven. Verder ligt in de buurt van Helmond ook, Nuenen, Mierlo, Derune, Gemert en Asten. De stad heeft bijna 20.000 inwoners en is ontstaan door de opkomst van de textiel- en metaalindustrie. Later kwam ook de automobielindustrie op. Midden in de stad staat een veertiende-eeuws kasteel, de moeite van het bezichtigen waard.


Parenclub Helmond? Bekijk hier de parenclubs in Helmond of in de regio van Helmond.

Het winkelgebied concentreert zich rond de Markt en de Veestraat en op zaterdag is er een markt. Helmond bezit een bioscoop, een theater en een midgetgolfbaan. Er worden jaarlijks allerlei evenementen georganiseerd, waarvan het bekendste het muziekfestival Jazz in Catstown is. Vroeger werden de inwoners van Helmond “Kattenmeppers” genoemd, omdat ze kattenvlees zouden eten. De naam van het evenement is daarvan afgeleid. In Helmond zelf is geen parenclub gevestigd, maar op 24 kilometer afstand in Budel wel. Ook net over de Duitse grens zijn veel parenclubs te vinden

Parenclub Inn Joy

Parenclub Inn Joy

Parenclub Inn Joy ligt in Budel, een agrarisch dorpje met aan drie kanten een natuurgebied. Budel is een bekende naam voor bierliefhebbers, want hier is één van de laatste familiebrouwerijen gevestigd. De Budel Bock is een fenomeen. Club Inn Joy is zowel gay club als parenclub en is wijdverbreid bekend door de variatie van bezoekers. Bij parenclub Inn Joy vind je mensen van alle geaardheden en voorkeuren; he, ho, bi, travo, tranny, stel,single,kinky, fetish BDSM, noem maar op.  Vooral op vrijdag is er een zeer gemengd publiek met de All Mixed Up Friday Party. De club is voorzien van airco, bar met dansvloer, een buffet en zes speelkamers. Door de mix van zoveel verschillende soorten mensen is de sfeer in deze club heel gezellig. Ook bij Parenclub Inn Joy geldt dat niets hoeft, maar (bijna) alles kan!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!