Parenclub Inn Joy

Parenclub Inn Joy in Budel

Tussen Eindhoven en Weert, in het dorpje Budel in het gezellige Brabant word je gastvrij ontvangen door Ton en Nans, de eigenaar en eigenaresse van parenclub Inn Joy. Naast de club ligt een groot parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden + locatie

Inn Joy is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag20.00 – 01.00 uur
Donderdag20.00 – 01.00 uur
Vrijdag20.00 – 02.00 uur
Zaterdag20.00 – 02.00 uur
Zondag(alleen tijdens Milf Party’s)14.00 – 19.00 uur

Meer informatie

Club Inn Joy is zowel een parenclub als een gayclub waarbij je kunt genieten van meerdere themafeesten en thema avonden. Het is dus even belangrijk om vooraf te controleren of hetgeen jij naar opzoek bent, die avond plaatsvindt. Zo is er iedere maandag een Gay & Bi Party waar alleen mannen welkom zijn. Op donderdag is er een gemixte Bi-avond. Inn Joy heeft de eerste prijs voor beste homehoreca gay party / gay evenement behaald en noemt zichzelf de actiefste gayclub van Noord-Brabant.

Themaavonden bij Inn Joy

Terug naar de parenclub: enkele thema avonden zijn: de All Mixed Up Friday, Sweet Saterday of de Steamy Sunday Gangbang. Reserveren is voor de meeste avonden niet noodzakelijk, behalve voor de Sweet Saterday en de Steamy Sunday Gangbang, dan is reserveren wel vereist. Op de Sweet Saterday kunnen paren/mannen/vrouwen tegen een gereduceerd tarief de club komen ontdekken en erotisch genieten. De Steamy Sunday Gangbang is gratis maar is alleen voor actieve koppels en dames. De entreeprijzen van club Inn Joy liggen tussen de 15 en de 65 euro en dit zijn all-inn prijzen. De all-inn prijzen zijn inclusief drankjes, hapje, gebruik van handdoeken, condooms en glijmiddel, kledingkastje en het gebruik van alle faciliteiten binnen de club.

Een kenmerk van Inn Joy, is de sling in de bar, die er natuurlijk hangt om gebruikt te worden. De club heeft een gezellige bar waar je heerlijk kunt vertoeven en een drankje kunt nuttigen en bij warm weer is de hele club voorzien van een verfrissende airco. Er zijn er 6 erotische kamers en daarnaast kun je gebruik maken van de ruime sauna.

Bij club Inn Joy geldt er vanaf binnenkomst een dresscode. Club Inn Joy is gevestigd aan de Willem de Zwijgerstraat 2E, 6021HM, te Budel.

Evenementen en feesten bij Inn Joy

Let op: wij tonen hier geen feesten van Inn Joy aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Inn Joy

Fotoalbum van Inn Joy

Parenclub-Inn-Joy-Bar
Parenclub-Inn-Joy-gang

Swingerverhalen en reviews van Inn Joy

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Inn Joy. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers