Parenclub Hilversum? Vind hier alle parenclubs in Hilversum!
Parenclub Hilversum

Parenclub Hilversum

Parenclub Hilversum? Hilversum is een plaats en en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, in de landstreek het Gooi. De stad heeft een lange geschiedenis en het gebied werd al bewoond in de pre-historie. Vandaag de dag is Hilversum vooral een media-stad, dit omdat in Hilversum Noord het Mediapark is gevestigd, vanwaar uit de meeste radio- en televisiezenders opereren. Hilversum is een prachtige staat met heel veel villa’s en tuinen. De omgeving is ook aan te bevelen, Hilversum wordt aan alle kanten omsloten door natuurrijk gebied.

Parenclub Hilversum? Bekijk hier de parenclubs in Hilversum of in de regio van Hilversum

In de binnenstad vind je een bioscoop en een muziektheater. Er zijn drie grote winkelcentra verspreid over de stad. In de binnenstad, met name in de Gijsbrecht van Amstelstraat, vind je veel kleine winkeltjes en boetiekjes. Uitgaan in Hilversum doe je in de omgeving van De Droest, Hier vind je een nachtclub, de G-Spot, en talloze kroegen en Grand Cafë’s. In Hilversum zelf is geen parenclub, maar op 20 kilometer afstand, in Muiden, ligt Parenclub Fata Morgana, één van de grootste parenclubs in Europa.Parenclub Fata Morgana

Fata Morgana is een begrip in de swingers-wereld en er komen mensen uit de hele wereld om te genieten van de vrije seksuele moraal in Nederland. Deze luxe club is gevestigd in een oude boerderij met drie verdiepingen erotisch vermaak. De faciliteiten zijn uitstekend en de club is modern maar sfeervol ingericht. Er is een saunacomplex, een darkroom, een sM-kamer, een orgiezolder, een Vip Lounge en natuurlijk een heleboel bedden en een bar met dansvloer. Speciale avonden zijn Bi-Night, Super Hot mega party en Happy Sunday. Er is discrete parkeerruimte en er zijn enkele hotels op een steenworp afstand van de club.Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!