Parenclub Hoogeveen? Vind hier alle parenclubs in Hoogeveen!
Parenclub Hoogeveen

Parenclub Hoogeveen

Parenclub Hoogeveen, zoekende naar een parenclub in Hoogeveen of in de regio van Hoogeveen? Hoogeveen is een plaats in de Nederlandse provincie Drenthe en heeft zo’n 54.000 inwoners. De stad werd gesticht in 1636 en was economisch afhankelijk van de turfstekerij. Het was van oorsprong een stad met veel kanalen, maar de meeste daarvan zijn gedempt om plaats te maken voor lange, rechte wegen. In 1870 werd Hoogeveen aangesloten op het spoorwegennet. In de vorige eeuw kwam in Hoogeveen de industrialisatie op met bedrijven als Philips en Fokker. In de Tweede Wereldoorlog nam Hoogeveen een belangrijke plaats in in het Nederlandse verzet.

Parenclub Hoogeveen? Bekijk hier de parenclubs in Hoogeveen of in de regio van Hoogeveen.

In Hoogeveen is het vooral goed winkelen, maar ook de horeca is aardig vertegenwoordigd. Beide zijn geconcentreerd in het gebied rond de Hoofdstraat. Voor leuke kleine winkeltjes moet je zijn op de Carstendijk, het Haagje en het Hoekje. Een groot winkelcentrum is De Weide en er is ook een overdekt winkelcentrum, de Tamboerpassage. Hoogeveen telt negentien café‘s, waarvan The Pub het bekendste is. Er is een klein poppodium, De Lijst. Een bekend danscafé is La Diva en er is één nachtclub, geheten Aces. Hoogeveen heeft ook een bioscoop, Luxor. In Hoogeveen zelf zijn geen nachtclubs, maar op een steenworp afstand van de stad (13 kilometer) in Zwinderen vind je Parenclub Eroroma.


Parenclub Euroma

Parenclub Eroroma

Deze club is een mix van massagesalon en parenclub en is goed voorzien van faciliteiten. Zo is er een grote jacuzzi, een terras met haardvuur, een massagekamer en natuurlijk een bar met dansvloer inclusief paal. Relaxruimtes zijn er te over, er is een SM-kamer en er zijn ook oude beddenstees, waar je heerlijk privé kunt zijn. Activiteiten zijn de parenavond, de Extra Erotic Couple Night, Erotic Couples & singles Night en de Lazy Sunday. Dit is de grootste club in het Noorden!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!