Parenclub Katwijk? Vind hier alle parenclubs in Katwijk!
Parenclub Katwijk

Parenclub Katwijk

Katwijk is een Nederlands vissersdorp wat ligt aan de kust van de Noordzee in de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft zo’n 62.000 inwoners en is met het uitgestrekte strand een trekpleister voor toeristen. Katwijk ligt in de Duin- en Bollenstreek en dat bepaalt ook het landschap rondom het plaatsje. In Katwijk is geen treinverbinding met de rest van Nederland. Wel ligt er een wandelroute, het Hollands Kustpad. Katwijk heeft als belangrijkste kunst in de openbare ruimte de enorme hoeveelheid graffiti. Dit heeft geleid tot een collectief van kunstenaars, Ga Legaal geheten. Op 30 kilometer afstand, in het dorpje Moordrecht, ligt Parenclub Fun4Two. Een andere optie in de buurt is een uitstapje naar Amsterdam.

Parenclub Katwijk? Bekijk hier de parenclubs in Katwijk in de regio van Katwijk.

Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4Two

Parenclub Fun4Two is gelegen in Moordrecht en is niet toegankelijk voor alleengaande heren. Je ontmoet er dus alleen stellen en vrouwen. Mannen in Katwijk kunnen het beste uitwijken naar de regio Amsterdam (Club Sameplace, Showboat en Fata Morgana) De parenclub organiseert gigantische feesten, waar soms wel 70 koppels op afkomen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, inclusief privé parkeerruimte en een zwembad. De dresscode is lingerie en verzorgd, in een oude spijkerbroek hoef je niet aan te komen. Het aparte aan deze club is dat je er ook kunt overnachten. Op het terrein liggen de Cottage, het Appartement en de Pipowagen, een enorme camper. De club organiseert naast modeshows ook specials, zoals Cleopatra, de Pool-Garden party, Stay the Night, Kinky at The Fun, Eyes Wide Shut en zelfs een speciale avond voor “de eerste keer.”

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!