Parenclub Naaldwijk

Parenclub Naaldwijk

Zoek je een parenclub in Naaldwijk? Naaldwijk is een plaats in het hart van de landstreek het Westland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De economie in Naaldwijk drijft op de glastuinbouw en het landschap wordt bepaald door grote kassen. De bloemenveiling in Naaldwijk, FloraHolland,  is de grootste ter wereld en overal een begrip. In Naaldwijk is ook het stadhuis van de gemeente gelegen. Er is een bioscoop annex theater met regelmatig leuke concerten en optredens, genaamd De Naald.

Parenclub Naaldwijk? Bekijk hier op kaart parenclubs in Naaldwijk of in de regio van het Westland.

Als je lekker wilt dansen, kun je naar de discotheek ‘t Theater en als je meer zin hebt in een kroeg, moet je in het gebied rond de Dijkweg zijn. Daar vind je onder andere het café De 3 Winckels.  Naaldwijk kent een groot winkelcentrum met 150 winkels onder één dak, genaamd de Tuinen. Ook is er een grote woonboulevard. Naaldwijk zelf heeft geen parenclub, maar op zo’n 40 kilometer afstand in het dorpje Moordrecht vind je Parenclub Fun4two.

Parenclub Fun4two

Deze club is gevestigd in een oude boerderij met een prachtige tuin. Er is een uitgebreid wellness-gedeelte met een sauna, een Turks stoombad, een whirlpool en Tantra. Natuurlijk zijn er talloze speelkamertjes, die je ook kunt afsluiten voor meer privacy. Heel geschikt voor beginners die niet gewend zijn aan publiek. Speciale thema’s zijn Gigolo Night, Beetje-Bi Night, (Sex)pert Night (voor de doeners!), Masquerade Erotic Sensation en Ladies Night. De laatste is uniek in Nederland en wordt drie keer per jaar druk bezocht door vrouwen uit heel Nederland en België.