Parenclub Roosendaal? Vind hier alle parenclubs in Roosendaal!
Parenclub Roosendaal

Parenclub Roosendaal

Roosendaal ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant, vlakbij de Belgische grens. Het is een relatief kleine stad. Grotere plaatsen in de omgeving zijn Breda, Tilburg, Den Bosch en Dordrecht. Roosendaal is in de 19e eeuw door Napoleon uitgeroepen tot stad. De stad is een belangrijk spoorknooppunt, omdat het is gelegen aan de lijnen naar Rotterdam, Vlissingen en België. De trein vanuit Brussel stopt hier. Het natuurgebied rondom de stad bestaat uit Landgoed Visdonk en het Dal van de Molenbeek in het westen en de Rucphense bossen in het oosten van Roosendaal.

Parenclub Roosendaal? Bekijk hier de parenclubs in Roosendaal of in de regio van Roosendaal.

Het uitgaans- en winkelgebied is voornamelijk gelegen rond de oude Markt in het centrum. Ook staat hier de beroemde Sint-Janskerk. Roosendaal heeft een niet onaanzienlijk theatergezelschap, dat voornamelijk voorstellingen op basis van boeken geeft. Dit gezelschap won recentelijk de Rabobank Cultuurprijs. Voor een parenclub hoef je in Roosendaal niet ver, op zeven kilometer afstand vind je Club Mystique, discreet gelegen in het bosgebied rond Rucphen.

Parenclub Mystique

Parenclub Mystique

Deze parenclub is voor bijna iedereen geschikt. Of je nou een doortastende en doorgewinterde swinger bent, of voor het eerst een parenclub bezoekt, hier kun je een heleboel beleven. Er wordt zelfs een probeer-avond gehouden, voor iedereen die nieuw is in swingers-land. Er zijn een bar met zithoekjes, ruime speelkamers, een videoruimte, een restaurant, een luxe rookruimte en bewaakt parkeren. Speciale avonden zijn Tranny Night, Drag Kings & Queens en de Bi Party. De dresscode is lingerie en gaat in om 22.30 uur. Travestie is niet verplicht op de Tranny Night. Wel een sexy setje, een string of een boxershort. Go ahead and join the mix!

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!